Δευτέρα 29 Δεκεμβρίου 2014

ΧΙΛΙΑ ΜΠΡΑΒΟ: Ποιο θέατρο της Αθήνας προσφέρει ΔΩΡΕΑΝ παραστάσεις σε ανέργους έως τις 31 Ιανουαρίου;


Ελεύθερη Είσοδος για τους Ανέργους στο Σύγχρονο Θέατρο, για την παράσταση «Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ ΣΚΥΛΟΥ» μέχρι το πέρας των παραστάσεων, 31 Ιανουαρίου 2015 με την επίδειξη της κάρτας ανεργίας (ΟΑΕΔ). Απαραίτητη η τηλεφωνική κράτηση στα τηλέφωνα του θεάτρου.

Σύγχρονο Θέατρο
Ευμολπιδών 45, Γκάζι,
Τηλ: 2103464380
Ραραού: Η γυναίκα που γνωρίσαμε μέσα από τις σελίδες του βιβλίου «Η Μητέρα του Σκύλου», ανεβαίνει φέτος στη σκηνή του Σύγχρονου Θεάτρου για να μας πει την ιστορία της, υπό τη σκηνοθετική καθοδήγηση του Σταύρου Τσακίρη. Παρουσιάζει τη ζωή της, σκιαγραφώντας τις κοινωνικοπολιτικές συνθήκες μιας Ελλάδας, που προσπαθεί να τα «βολέψει» σε συνθήκες ανέχειας.

Είναι μια γυναίκα που δεν σταματά ποτέ να μάχεται. Ο αγώνας της αδιάκοπος, κι εκείνη αποφασισμένη να επιβιώσει, ακόμη και αν χρειαστεί να βρει καταφύγιο σε μια δική της πραγματικότητα. «Έπρεπε να κολακεύω για να επιζήσω, και επέζησα».

Ο Σταύρος Τσακίρης αναλαμβάνει να μεταφέρει στο θέατρο το σπουδαίο μυθιστόρημα του Παύλου Μάτεσι, ενώ η Δήμητρα Χατούπη να «ζωντανέψει» την κεντρική ηρωίδα, πλαισιωμένη από εννέα αξιόλογους ηθοποιούς.

Ερμηνεύουν οι ηθοποιοί:
Νίκος Γιαλελής, Γιάννης Δρίτσας, Χρήστος Ευθυμίου, Ηλίας Ζερβός, Στεφανία Κριεζή, Μαριλίτα Λαμπροπούλου, Τζίνη Παπαδοπούλου, Έφη Ρευματά, Μαριαλένα Ροζάκη.

Πληροφορίες
Σύγχρονο Θέατρο, Ευμολπιδών 45 - Γκάζι / 210.34.64.380
ΗΜΕΡΕΣ & ΏΡΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ
Πέμπτη 19:30
Παρασκευή 21:00
Σάββατο 21:00
Κυριακή 19:30
Τιμές Εισιτηρίων: 20, 15 (απογ), 10 (μειωμένο)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...