Κυριακή 7 Δεκεμβρίου 2014

Δυτική Αχαΐα: Άναψε το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο στην Κάτω Αχαΐα! Πλήθος κόσμου στην εκδήλωση του Δήμου – 30 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ


Μπορεί να έγινε υπό βροχή, όμως η εκδήλωση για το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου το απόγευμα της Κυριακής στην Κάτω Αχαΐα, ήταν επιτυχημένη ενώ συγκέντρωσε την αγάπη πολλών πολιτών.

Η μεγάλη γιορτή ξεκίνησε με το άναμμα του εντυπωσιακού δέντρου, το οποίο τοποθετήθηκε στο κέντρο της πλατείας Παπαγιαννοπούλου!
Ο δήμαρχος δυτικής Αχαΐας Χρήστος Νικολάου, ευχήθηκε σε όλους τους πολίτες υγεία και αγάπη και καλές γιορτές, συμπληρώνοντας ότι η δημοτική αρχή θα βρίσκεται πάντα δίπλα στους δημότες που έχουν ανάγκη.
Η πρόεδρος του ΚΕΔΔΥ Πατρούλα Κοκκίνη, ευχαρίστησε τους υπευθύνους του ΚΔΑΠ Ράχης και Δύμης, που πρόσφεραν τα μέγιστα, δημιουργώντας όμορφες γιορτινές κατασκευές για το παζάρι που λειτούργησε στην πλατεία κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης.
Αξίζει να σημειωθεί ότι από τις 15 Δεκεμβρίου, από τα μεγάφωνα του δήμου, θα ακούγονται μελωδίες σε ένα όμορφο, εορταστικό πρόγραμμα, το οποίο θα επιμεληθεί ο μουσικός παραγωγός και γνωστός επιχειρηματίας (ιδιοκτήτης του καταστήματος WIND) στην Κάτω Αχαΐα, Βαγγέλης Καραμπελιάς. 
Ο δήμος, θα τοποθετήσει επίσης εορταστικές γιρλάντες και άλλα χριστουγεννιάτικα στοιχεία σε όλες τις γειτονιές της έδρας του δήμου, ενώ τα συνεργεία του δήμου, θα στολίσουν όσο το δυνατόν περισσότερα χωριά.
Β.Α.
Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στο dytikanea.gr: Εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...