Σάββατο 1 Νοεμβρίου 2014

Τελικά , θα επιτευχθεί η συνεργασία ανάμεσα στον Παναγιώτη Βασιλειάδη και τον Γιώργο Βελισσάρη ; - Μα φυσικά το Tsipas - Hlias blog έχει την απάντηση !


Τον Γιώργο Βελισσάρη τον είχα πετύχει κάποιες βδομάδες νωρίτερα ( και πιο συγκεκριμένα Σάββατο , 4 Οκτωβρίου ) να διασκεδάσει μαζί με την παρέα του στο Romeo Πάτρας ! 

Διαβάστε αναλυτικά : Εδώ

Τα είχα πει για αρκετή ώρα μαζί του , όπου σας είχα γράψει τότε το βάσιμο ενδεχόμενο για κάποια μελλοντική συνεργασία με τον Παναγιώτη Βασιλειάδη . Η αλήθεια είναι πως οι δύο άνδρες είχαν κάνει μια πρώτη συζήτηση για να καλύψουν τις "κενές" στο πρόγραμμα Κυριακές , με τους περισσότερους από τους αναγνώστες μου ακόμη να περιμένουν την τελική έκβαση του όλου θέματος . 

Από τότε μέχρι και σήμερα , 1 Νοεμβρίου , έχει κυλήσει σχεδόν χρονικό διάστημα ενός μήνα , χωρίς να φαίνεται πως θα υπάρξει .... φως στο τούνελ . Οι καλά διασταυρωμένες πηγές πληροφόρησης του Tsipas-Hlias blog, μιλούν πως το όλο ζήτημα έχει κολλήσει για διάφορους λόγους - που θα σας αναλύσουμε σε μελλοντική μας αναφορά - και αρκετά δύσκολα θα επιτευχθεί το επιχειρηματικό "deal" μεταξύ των δύο πλευρών .


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...