Παρασκευή 14 Νοεμβρίου 2014

ΕΦΤΑΣΕ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ! Ο Γιάννης Κόκκαλης σημερινός καλεσμένος μου στην εκπομπή "One Man Show" !


Γιάννης Κόκκαλης ! Σίγουρα τον γνωρίζεται και ειδικότερα οι "νυχτόβιοι" , μιας και αναφέρομαι στον κορυφαίο ..."Έλληνα" Dj της Πάτρας !

Στα τόσα χρόνια που δραστηριοποιείται ως μουσικός επιμελητής , η αλήθεια είναι πως έχει περάσει και συνεργαστεί με τα πιο γνωστά και πολυσύχναστα νυχτερινά club της πόλης . Τα δύο τελευταία χρόνια μπήκε στη ζωή του ο χώρος του ραδιοφώνου , έχοντας την δική του ημερήσια εκπομπή μέσα από την συχνότητα του Fasma fm 99.7 . 

Η ενασχόληση του με το χώρο της μουσικής δεν περιορίζεται μόνο στην παράθεση των παραπάνω βιογραφικών στοιχείων . Το τελευταίο χρονικό διάστημα μας έχει αποκαλύψει ακόμη ένα ταλέντο του πολυσύνθετου χαρακτήρα του , μιας και τα πρώτα δείγματα που έχουμε αντικρίσει όσον αφορά το κομμάτι της σύνθεσης μουσικών κομματιών , μόνο ως αδιάφορους δεν μας έχουν αφήσει . Ο άνθρωπος διαθέτει το ... άγγιγμα του Μίδα , με τον Σπύρο Νιάχο να γνωρίζει καλύτερα από όλους μας για τις σας μιλάμε ( Εδώ ) .

Για αυτά και άλλα πολλά θέματα θα μιλήσουμε σε λίγη ώρα από τώρα , μέσα από το στούντιο του www.beebox.gr ( Εδώ ), της μοναδικής διαδικτυακής τηλεόρασης της Πάτρας .... Στις 9 ακριβώς το βράδυ !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...