Δευτέρα 3 Νοεμβρίου 2014

Και όμως έδωσα το παρών , φυσικά μέσω του Newspistol.com ! Όλα όσα έγιναν στην παρουσίαση της ιστοσελίδας του Πόντου και της Προσφυγιάς μαζί με τον Δημήτρη Μελισσανίδη

To Newspistol στην  παρουσίαση της ιστοσελίδας του Πόντου και της Προσφυγιάς μαζί με τον Δημήτρη Μελισσανίδη.

Στην λαμπρή εκδήλωση για την επίσημη παρουσίαση της ιστοσελίδας pontos-news.gr, του site των Ποντίων και όλων των Ελλήνων προσφύγων, παραβρέθηκαν ο Δημήτρης και ο Γιώργος Μελισσανίδης και το Newspistol είναι το μοναδικό site που βρέθηκε εκεί.
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο θέατρο Παλλάς και την παρουσίαση της ανέλαβαν η Πόπη Τσαπανίδου και ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης. Το «παρών» έδωσαν σημαίνοντα πρόσωπα της προσφυγιάς και του ποντιακού ελληνισμού, καθώς και εκπρόσωποι από τον πολιτικό και τον επιχειρηματικό κόσμο, ενώ χαιρετισμό απεύθυνε και ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ Ιβάν Σαβίδης.


Όπως αναφέρθηκε στην παρουσίαση, το pontos-news.gr είναι «Μια πύλη που με υπόβαθρο τον πολιτισμό του προσφυγικού ελληνισμού ανοίγει σε όλους εσάς που θέλετε να μάθετε, να νιώσετε, να διασκεδάσετε, να μοιραστείτε, να ακουστείτε! Με μια γερή ομάδα επαγγελματιών δημοσιογράφων, που επικουρείται σε κάθε της βήμα από τους ανθρώπους που δημιουργούν την είδηση, μέλη συλλόγων και μη, με δίκτυο ανταποκριτών, με επιστήμονες, με τεχνικούς πολυμέσων και ειδήμονες στην τελευταία λέξη της τεχνολογίας, το pontos-news.gr έρχεται να καινοτομήσει. Διατηρώντας ωστόσο πάντοτε ζωηρή την παράδοση και εμπνεόμενο από αυτήν, ενώ βασικό... μότο της ιστοσελίδας είναι το: «Είμαστε πολλοί. Είμαστε παντού. Έχουμε φωνή. Εδώ η Ελλάδα είναι μεγαλύτερη!».


Αποκλειστικό φωτογραφικό υλικό του Newspistol .

NewsPistol.com's photo.
NewsPistol.com's photo.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...