Σάββατο 29 Νοεμβρίου 2014

NEO Μεγάλο KANONI στην ΑΓΟΡΑ- Kαι το Success Story Συνεχίζεται!!!


Νέο «κανόνι» στην αγορά από πασίγνωστη εταιρία στο χώρο του ηλεκτρολογικού υλικού, καθώς η εταιρεία Αφοί Κωνσταντακάτου κατέθεσε αίτηση υπαγωγής στο άρθρο 99 !!!

Το γεγονός αυτό μόνο έκπληξη δεν αποτέλεσε για τους γνωρίζοντας καθώς στην αγορά ήταν λίγο-πολύ γνωστά τα προβλήματα που αντιμετώπιζε η εταιρία. Μια εταιρία με ιστορία σχεδόν 100 ετών η οποία παρά τη μείωση του λειτουργικού κόστους, με συρρίκνωση του δικτύου των καταστημάτων και μείωση των ενοικίων περαιτέρω κατά 10% το 2013 αλλά και συνεχείς μειώσεις μισθών των εργαζομένων (και της διοίκησης κατά 20% πέρυσι) δεν κατάφερε να αντεπεξέλθει στις μεγάλες δυσκολίες. Ο συγκεκριμένος κλάδος επλήγει πολύ από την κρίση και οι ζημιές έφθασαν το 2013 τα 4,79 εκατομμύρια ευρώ.

Πλέον η Διοίκηση,σύμφωνα με το xwni.gr,προσδοκά στα πλαίσια του άρθρου 99 την εξεύρεση στρατηγικού επενδυτή και επιπλέον χρηματοδότηση από τις Τράπεζες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...