Τετάρτη 19 Νοεμβρίου 2014

ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ: Χαλάει κι άλλο ο καιρός - Που αναμένονται καταιγίδες;


Από τα δυτικά ξεκίνησε η επιδείνωση - Σε ποιες περιοχές θα «χτυπήσει» στη συνέχεια η κακοκαιρία - Σε επιφυλακή οι αρχές

Νέα επιδείνωση του καιρού αναμένεται τις επόμενες ώρες σε όλη τη χώρα, με το «κύμα» της κακοκαιρίας να έρχεται από τη βορειοδυτική Ελλάδα, με ισχυρές βροχές και καταιγίδες, οι οποίες θα επεκταθούν νοτιότερα σε όλη τη δυτική Ελλάδα και ανατολικότερα μέχρι την Αλεξανδρούπολη.
Η ΕΜΥ έχει από το μεσημέρι της Τρίτης εκδώσει έκτακτο δελτίο καιρικών φαινομένων, στο οποίο αναφέρει πως σήμερα θα εκδηλωθούν βροχές και καταιγίδες πρόσκαιρα κατά τόπους ισχυρές αρχικά στο βόρειο Ιόνιο, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά βαθμιαία στο υπόλοιπο Ιόνιο, τη δυτική Πελοπόννησο και από το απόγευμα στη Θράκη, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.

Πού θα εκδηλωθούν έντονα φαινόμενα σήμερα Τετάρτη
Το τρίγωνο της Κέρκυρα, των Ιωαννίνων και της Πρέβεζας θα δεχτεί αρκετές ποσότητες νερού και ενδεχομένως να υπάρξουν τοπικά πλημμυρικά φαινόμενα.
Ειδικότερα, στα Ιωάννινα σήμερα το σκηνικό του καιρού ήταν βροχερό και χειμωνιάτικο. Η κακοκαιρία που έπληξε τα ξημερώματα την πρωτεύουσα της Ηπείρου μετέτρεψε τους παραλίμνιους δρόμους σε ποτάμια, με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν σοβαρά προβλήματα στην κυκλοφορία των οχημάτων


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...