Πέμπτη 6 Νοεμβρίου 2014

Τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια; Ποιοι λέτε ότι δεν ήθελαν να πάνε κόντρα στην ΝΔ και απουσίαζαν σήμερα από σημαντική συνεδρίαση στον Δήμο Πατρέων;


Εκτάκτως σήμερα συνεδρίασε η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Πατρέων προκειμένου να ληφθεί απόφαση σχετικά με την προσφυγή ενάντια στην ακύρωση από τον Γ.Γ. της Αποκεντρωμένης Διοίκησης, απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου, για εναντίωση στην εφαρμογή του νόμου 4250/2014 περί «αξιολογήσεων» και στο λεγόμενο επανέλεγχο των εργαζομένων ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου (ΙΔΑΧ).


Σύμφωνα με πληροφορίες του η απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής ήταν ομόφωνη αν και υπήρχαν απουσίες από την πλευρά της αντιπολίτευσης, καθώς από τα 4 μέλη της παρίσταντο μόνο η κ. Βίβιαν Σαμούρη και ο κ. Τσιμπούκης από την ΡΑΠ, ενώ απόντες ήταν οι κκ. Φίλιας από την παράταξη Δημαρά και ο αναπληρωτής του κ. Μανέτας, ο κ. Ξυλιάς από την παράταξη Χριστόπουλου, καθώς και ο αναπληρωτής του, γεγονός που σχολιάστηκε ως προσπάθεια αποστασιοποίησης από την συγκεκριμένη απόφαση των μελών που προέρχονται από τον χώρο της Ν.Δ.

Παρούσα ήταν και η νομική σύμβουλος του Δήμου η οποία γνωμάτευσε ότι μπορεί να ασκηθεί προσφυγή. Όπως αποκαλύφθηκε χθες, ο Γενικός Γραμματέας Αποκεντρωμένης Διοίκησης έστειλε στο Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου της Πάτρας εν αγνοία του Δήμου.

"Ο κ. Διδασκάλου κινήθηκε αυτεπαγγέλτως χωρίς ο Δήμος να του έχει στείλει την απόφαση" τόνισε η κ. Γεροπαναγιώτη.Υπενθυμίζεται ότι με έγγραφό του ο Γ.Γ. Αποκεντρωμένης Διοίκησης Δημήτρης Διδασκάλου ακύρωσε την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου της Πάτρας, με την οποία ο Δήμος δεν θα δώσει στοιχεία των υπαλλήλων του στο Υπουργείο Δημόσιας Διοίκησης.

Με την απόφασή του το Δημοτικό Συμβούλιο κάλυπτε τις ενέργειες του Δημάρχου Κώστα Πελετίδη, ο οποίος είχε κληθεί να καταθέσει στον αρμόδιο Εισαγγελέα για το ίδιο θέμα.

flamiskonstantinos.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...