Τετάρτη 5 Νοεμβρίου 2014

Προφυλακίστηκε γνωστός Πατρινός δικηγόρος ...


Προφυλακίστηκε μετά την απολογία του στον Ανακριτή ο 49χρονος που συνελήφθη στην Πάτρα στις 31 Οκτωβρίου και κατηγορείται για απάτες αποκομίζοντας παράνομο χρηματικό όφελος άνω των 190.000 ευρώ.

Ο 49χρονος προσποιούμενος τον δικηγόρο, απέσπασε από 42χρονη το χρηματικό ποσό τον 450 ευρώ, για υποτιθέμενες πληρωμές παραβόλων που απαιτούνταν για δικαστική της υπόθεση, προσκομίζοντας πλαστά τραπεζογραμμάτια.

Για την διερεύνηση του περιστατικού οργανώθηκε άμεσα αστυνομική επιχείρηση, κατά την οποία η 42χρονη κατέβαλλε το χρηματικό ποσό των 250 ευρώ, σε προσημειωμένα χαρτονομίσματα, που ζητούσε ο 49χρονος, ο οποίος στη συνέχεια συνελήφθη.

Σε σωματική έρευνα που ενήργησαν οι αστυνομικοί βρήκαν στην κατοχή του όλο το χρηματικό ποσό.

Από την έρευνα που ενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πατρών, προέκυψε ότι ο δράστης, πριν από δύο χρόνια ήταν μέλος του δικηγορικού συλλόγου Πατρών, αλλά του είχε αφαιρεθεί η άδεια ασκήσεως επαγγέλματος με απόφαση του συλλόγου.

flamiskonstantinos.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...