Σάββατο 15 Νοεμβρίου 2014

"Καμπάνες" για τον εμπρησμό στο σπίτι του Αλέξη Φράγκου !


Βαριές καμπάνες αλλά με ανασταλτικό χαρακτήρα στις ποινές από το Δικαστήριο του Αιγίου για τους τρεις νεαρούς που κατηγορούνται για εμπρησμό και τοποθέτηση εκρηκτικού μηχανισμού στο σπίτι του καταδικασθέντα για την διπλή δολοφονία Τσίρκα - Νταντή, Αλέξη Φράγκου στην Αρόη.


Το Δικαστήριο έκρινε ένοχους και τους τρεις. Στον πρώτο επέβαλε ποινή φυλάκισης 12 ετών και στους άλλους δύο από 11 χρόνια για τον καθένα. Ωστόσο και οι τρεις άσκησαν έφεση και αφέθησαν ελεύθεροι μέχρι να οριστεί το Δικαστήριο. Αν και εκεί καταδικαστούν η ποινή τους μετατρέπεται σε χρηματική, ωστόσο τα ποσά που θα τους ζητηθούν είναι πολύ μεγάλα.

Η υπόθεση είχε συνταράξει την κοινωνία της πόλης το 2010. Σύμφωνα με το κατηγορητήριο οι τρεις νεαροί είχαν μεταβεί τη νύχτα στο σπίτι της οικογένειας και είχαν τοποθετήσει εκρηκτικό μηχανισμό, προφανώς για να εκδικηθούν τους αδελφούς Φράγκου ή... να τους «προειδοποιήσουν» στο πλαίσιο του ανταγωνισμού για τον χώρο της νύχτας.

Στο Δικαστήριο κατέθεσαν συνολικά πάνω από 20 μάρτυρες, αφού αρκετοί από τους ενοίκους και ιδιοκτήτες διαμερισμάτων της πολυκατοικίας είχαν ζήσει τον τρόμο εκείνη τη νύχτα. Στο εδώλιο κάθεται μόνο ένας από τους τρεις κατηγορούμενους. Οι άλλοι δύο νεαροί εκπροσωπήθηκαν από τον δικηγόρο τους Αγγελο Στεργιόπουλο.

Θα πρέπει να σημειωθεί πως οι επιθέσεις σε σπίτια ατόμων που σχετίζονται με τη νύχτα είχαν συνεχιστεί και μετά από την επιδικαζόμενη έκρηξη στο σπίτι της οικογένειας Φράγκου. Με εμπρησμούς σε δίκυκλα, αυτοκίνητα κλπ. Γεγονός που αποδεικνύει πως οι παλιές «κόντρες» αναβίωναν... με πρωταγωνιστές νέα πρόσωπα!

flamiskonstantinos.blogspot.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...