Σάββατο 15 Νοεμβρίου 2014

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΠΟΥΛΑΝΕ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ !!! Αποκαλυπτήρια για τη σχέση Σαμαρά - Μελισσανίδη


Το ρεπορτάζ του περιοδικού "Unfollow" για το λαθρεμπόριο ναυτιλιακού πετρελαίου, αλλά και οι καταγγελίες του ότι δέχθηκε απειλές από συστηθέντα ως Δ. Μελισσανίδη, έδωσαν την αφορμή να ξετυλιχθεί ένα κουβάρι τριγωνικών σχέσεων και ύποπτων συμπτώσεων, με φόντο το ξεπούλημα του ΟΠΑΠ.

Αυτό έγινε όταν ο επιχειρηματίας Δ. Μελισσανίδης θέλησε να διαψεύσει ότι ήταν εκείνος που απείλησε τη ζωή του συντάκτη του ρεπορτάζ και το έκανε μέσω του πληρεξουσίου δικηγόρου του: του Φαήλου Κρανιδιώτη.
Και εδώ αρχίζουν οι περίεργες συμπτώσεις: Ο Φ. Κρανιδιώτης, εκτός από πληρεξούσιος δικηγόρος του Δ. Μελισσανίδη, τυγχάνει προνομιακός συνομιλητής και στενός φίλος του Αντ. Σαμαρά, ενώ ήταν υποψήφιος με τη Ν.Δ. στις τελευταίες εκλογές. Επίσης, ο Δ. Μελισσανίδης συγκαταλέγεται στους -τουλάχιστον- φιλικούς προς τον Αντ. Σαμαρά μεγαλοεπιχειρηματίες, ενώ είναι και ένας εκ των διεκδικητών της "χρυσοτόκου όρνιθος" που ακούει στο όνομα "ΟΠΑΠ".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...