Τρίτη 18 Νοεμβρίου 2014

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ: Καρέ καρέ το πως ο υποτιθέμενος αναρχικός κατέβασε το παντελόνι του στην πορεία στην Πάτρα - Φόρα παρτίδα ο ποπός του....


Απ’ όλα τελικά είχε ο «μπαξές» χθες κατά τη διάρκεια του συλλαλητηρίου που ξεκίνησε από το πρώην Παράρτημα του Πανεπιστημίου στην οδό Κορίνθου και διοργανώθηκε από φορείς, συλλόγους και φοιτητές στην Πάτρα για την επέτειο από την εξέγερση του Πολυτεχνείου.


Ξεκινήσαμε με ένα μεγαλειώδη συγκέντρωση στην οποία συμμετείχε πλήθος πολιτών, μια γεμάτη παλμό πορεία, έντονη αστυνομική παρουσία, επεισόδια με μολότοφ, πέτρες, φωτιές και μικροφθορές σε οχήματα, προσαγωγές, συλλήψεις και διαμαρτυρίες.

Αυτό που δεν είχαμε δει ως τώρα είναι… περίεργους τρόπους αντίδρασης από αντιεξουσιαστές προς τους αστυνομικούς στο πίσω μέρος της πορείας. Υποτιθέμενος αντιεξουσιαστής κατέβασε το παντελόνι του και αποκάλυψε εκτός από το μεγάλο λευκό εσώρουχο που φορούσε... και τα οπίσθιά του. 

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες : Εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...