Δευτέρα 10 Νοεμβρίου 2014

ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΓΛΥΨΙΜΟ ΤΟΥ ΑΔΩΝΙ : Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ(!!!!)


"ΚΑΙ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ"!...


Επίθεση κατά των υπουργών της κυβέρνησης που βάζουν εμπόδια στην τήρηση των όσων έχουν συμφωνηθεί με την τρόικα και δεν προωθούν τις μεταρρυθμίσεις εξαπέλυσε τη Δευτέρα ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Αδωνις Γεωργιάδης. Μιλώντας στον ΣΚΑΙ το πρωί ο Αδωνις Γεωργιάδης είπε: «Για να μπορέσουμε να βγούμε στις αγορές πρέπει να κλείσει η αξιολόγηση, η αξιολόγηση προϋποθέτει μεταρρυθμίσεις. Το τελευταίο εξάμηνο ο μόνος που κάνει μεταρρυθμίσεις είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Έχει καταφέρει με διαπραγμάτευση να μη συνεχιστούν οι υποχρεωτικές απολύσεις (στο Δημόσιο) το 2015, αλλά η διαπραγμάτευση προβλέπει να επιτευχθεί ο στόχος του 2014. Το πρώτο εξάμηνο του τους πετύχαμε τους στόχους αλλά τώρα διαβάζω ο ένας υπουργός δεν υπογράφει, ο άλλος δεν υπογράφει» συμπλήρωσε χαρακτηριστικά ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ.


Και συνέχισε: «Αν πιστεύουμε ότι είμαστε καλύτερα χωρίς την τρόικα και τα λεφτά της Ευρώπης, να βγούμε να το πούμε. Εγώ δεν το υποστηρίζω. Αν όμως έχουμε αποφασίσει να κλείσει η αξιολόγηση, να βγούμε στις αγορές και να έχουμε προληπτική γραμμή στήριξης, τότε η ιδέα ότι ένας υπουργός δεν υπογράφει μια υποχρέωση, ενώ την ημέρα που ανέλαβε υπουργός γνώριζε ότι αναλαμβάνει αυτή την υποχρέωση, η εικόνα αυτή μου προκαλεί αφόρητη δυσφορία» είπε.

«Ο Σαμαράς θα μείνει στην Ιστορία»

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ δεν παρέλειψε να εξυμνήσει τον Πρωθυπουργό και να επιτεθεί στον ΣΥΡΙΖΑ.

«Ο Σαμαράς κράτησε τη χώρα στο ευρώ... Αυτή είναι η μεγάλη του επιτυχία, και γι’ αυτό θα μείνει στην Ιστορία» είπε. Και ακολούθως, στρέφοντας τα βέλη του κατά της Κουμουνδούρου τόνισε: «Κάποιοι είχαν την άποψη ότι θα βρεθεί πολιτική λύση διαπραγμάτευσης με τρόικα, χωρίς να κάνουμε αυτά που έχουμε συμφωνήσει... Αν θέλεις να είσαι στο ευρώ και την ευρωζώνη ακολουθείς τους κοινούς κανόνες που έχουν αυτές οι χώρες και αυτοί είναι οι κανόνες καπιταλισμού, έτσι δουλεύουν οι προηγμένες χώρες. Αν θέλεις να είσαι στο ευρώ πρέπει να ακολουθήσεις κάποιους κανόνες. η κοινωνικοποίηση των τραπεζών δεν είναι μέσα στους κανόνες. η Ευρώπη έχει κάνει τραπεζική ένωση. Δεν μπορείς να αγγίξεις τις τράπεζες. Αν γίνει αυτό που λέει ο κ. Λαφαζάνης, αν ο Λαφαζάνης αγγίξει τις τράπεζες σημαίνει ότι είσαι έξω από την Ευρώπη... Τέλεια και παύλα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...