Σάββατο 1 Νοεμβρίου 2014

Συγκλονιστική η κατάθεση του Ανδρέα Βρη για το φόνο της γυναίκας του - Τι είπαν οι Ψυχίατροι


Μάχη ψυχιάτρων στην χθεσινή εκδίκαση της υπόθεση του φόνου της 43χρονης Ναταλίας Βουτσινά από τον 33χρονο Αλβανό Εντουαρντίν Τζάνκα. 


Ο Καθηγητής ψυχιατρικής του Πανεπιστημίου Κρήτης Ιωάννης Νέστορος ο οποίος συνάντησε τον κατηγορούμενο με εντολή δικαστηρίου, υποστηρίζει ότι ο αλλοδαπός πάσχει από σχιζοσυναισθηματική διαταραχή και δεν είχε επίγνωση των πράξεών του το μοιραίο πρωινό. Στο ίδιο μήκος και η κατάθεση του ψυχιάτρου των φυλακών όπου είναι έγκλειστος ο κατηγορούμενος. Από την πλευρά του ο ψυχίατρος και τεχνικός σύμβουλος της οικογένειας που είναι καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, κατέθεσε πως ο δράστης πάσχει μεν από διαταραχή, όμως αυτή δεν εντοπίζεται όταν τέλεσε τον φόνο. Δηλαδή είχε επίγνωση του άδικου της πράξης του. Στο Δικαστήριο κατέθεσε και ο σύντροφος της Ναταλίας Ανδρέας Βρης. Σε μία αξιοπρεπέστατη και συγκινητική κατάθεση μίλησε για την ποιότητα της Ναταλίας και τον χαρακτήρα της. Μία κατάθεση με την οποία δεν εκβίαζε την συναισθηματική φόρτιση του ακροατηρίου, αλλά κινήθηκε σε πραγματικά περιστατικά. Η δίκη διεκόπη για τις 24 Νοεμβρίου οπότε θα καταθέσουν και άλλοι συγγενείς της 43χρονης. 

flamiskonstantinos.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...