Πέμπτη 27 Νοεμβρίου 2014

Σοκ με 8χρονη μαθήτρια


Αναστάτωση και φόβο έχει προκαλέσει το περαστικό της παρ” ολίγον αρπαγής μιας 8χρονης από το Δεύτερο Δημοτικό σχολείο της Κάτω Αχαΐας.


Όλα συνέβησαν πριν από λίγες ημέρες,όταν οι μαθητές της β” τάξης έκαναν γυμναστική στο προαύλιο του σχολείου. Ο άγνωστος άνδρας πλησίασε στα κάγκελα,φώναξε την 8χρονη και την ενημέρωσε πως όταν σχολάσει θα την πάει εκείνος στο σπίτι της,καθώς η μητέρα του παιδιού ήταν απασχολημένη. Η μικρή, φαίνεται πως πείστηκε καθώς ο άνδρας ήξερε ονόματα και στοιχεία τόσο της οικογένειας όσο και των συγγενών της μαθήτριας.

Ευτυχώς,η μητέρα του παιδιού έφτασε έγκαιρα το μεσημέρι στο σχολείο και παρέλαβε εκείνη την κόρη της , η οποία της εξιστόρησε με κάθε λεπτομέρεια όλα όσα συνέβησαν.

Στο μεταξύ, τα μέλη του Συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του σχολείου απευθύνθηκαν και σε παιδοψυχολόγο, ο οποίος θα βρεθεί την Παρασκευή στην Κ.Αχαΐα με σκοπό να μιλήσει στους μαθητές.

Την ίδια ώρα, οι γονείς τρέμουν για τα παιδιά τους και ζητούν περισσότερη αστυνόμευση, ειδικά τις ώρες έναρξης και λήξης των μαθημάτων.

«Φοβόμαστε για τα παιδιά μας,μετά και από αυτό το περιστατικό δεν ξέρουμε τι μπορεί να συμβεί. Εμείς θέλουμε να γίνουν αστυνομικές έρευνες, καθώς ο άγνωστος που πλησίασε το μαθητή φαίνεται πως ήξερε καλά την οικογένεια της», δήλωσε χαρακτηριστικά μέλος του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων στο westcity.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...