Πέμπτη 27 Νοεμβρίου 2014

Πάτρα: Εντολές από τις φυλακές Αγίου Στεφάνου έπαιρναν ο μακελάρης που σκόρπισε τον πανικό στο Μικρολίμανο και ο 31χρονος συνεργός του

Πάτρα: Εντολές από τις φυλακές Αγίου Στεφάνου έπαιρναν ο μακελάρης που σκόρπισε τον πανικό στο Μικρολίμανο και ο 31χρονος συνεργός του Ο Αλμπέρ Μπάκοφέρεται να είναι ένας ψυχρός εκτελεστής, που έχει αναλάβει δεκάδες «συμβόλαια θανάτου»

Εντολές από τις φυλακές Αγίου Στεφάνου φέρονται να έπαιρναν ο μανιακός που σκόρπισε τον πανικό στο Μικρολίμανο  Αλμπέρ Μπάκο αλλά και ο 31χρονος με το όνομα Μέτσι  που συνελήφθη σήμερα το μεσημέρι. Και οι δυό τους σύμφωνα με πληροφορίες από την ΕΛ.ΑΣ. φέρονται ν είχα σχέσεις και να έπαιρναν εντολές από εγκεφάλους του κυκλώματος, που εκτίουν ποινή φυλάκισης στα σωφρονιστικά καταστήματα της Πάτρας και του Κορυδαλλού.

Ο Αλβανός Μέτσι που συνελήφθη σήμερα το μεσημέρι  στα Σεπόλια καθώς ο Μπάκο άνοιξε το στόμα του και άρχισε να μιλάει, φέρεται, να ήταν άνθρωπος γνωστού ανθρώπου της νύχτας που βρίσκεται στις φυλακές και ο οποίος όπως φαίνεται, δεν άντεξε ποτέ τη σύλληψή του από τον συγκεκριμένο αστυνομικό.
Μεταξύ των «συμβολαίων» που είχε αναλάβει  είναι και εκείνο εις βάρος ανώτερου αξιωματικού της ΕΛ.ΑΣ, που για χρόνια υπηρετούσε σε μάχιμο πόστο της Ασφάλειας Αττικής, ενώ τώρα υπηρετεί σε νευραλγική υπηρεσία εκτός ΓΑΔΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...