Σάββατο 15 Νοεμβρίου 2014

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ: Βουβός πόνος για τον 30χρονο Παναγιώτη - Στα χέρια των φίλων του οδηγήθηκε στην τελετυταία του κατοικία


Θρήνος στην κηδεία του 32χρονου Παναγιώτη Θ. Σωτηρόπουλου που έγινε σήμερα το μεσημέρι από τον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Λάππα. Το νήμα της ζωής του άτυχου νεαρού, κόπηκε απότομα το απόγευμα της Παρασκευής σε τραγικό τροχαίο δυστύχημα στην Πατρών Πύργου στο ύψος των Μποντεΐκων.


Όλοι ήσαν εκεί για να αποχαιρετίσουν το χαμογελαστό παιδί, όπως έλεγαν για τον Παναγιώτη, φίλοι και συγγενείς. Πλήθος κόσμου, λύγισε την ώρα που οι φίλοι του 32χρονου, σήκωσαν στις πλάτες τους το λευκό φέρετρο. Απαρηγόρητοι οι γονείς του, Αθανάσιος και Γλυκερία Σωτηροπούλου, τα αδέρφια του Χρήστος και Γεωργία Σωτηροπούλου, Τρισεύγευνη και Κατερίνα Σωτηροπούλου.

Το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε λίγο μετά τις 6 το απόγευμα της Παρασκευής. Ο 32χρονος, επέστρεφε από την Κάτω Αχαΐα όπου είχε πάει να πληρώσει κάποιους λογαριασμούς. Στην επιστροφή για το σπίτι του στο Λάππα, στην εθνική οδό στο ύψος των Μποντείκων, το ΙΧ που οδηγούσε ο νεαρός, συγκρούστηκε με βαρύ όχημα (φορτηγό που μετέφερε τσιμέντο) με αποτέλεσμα να εγκλωβιστεί στο ιχ και να τραυματιστεί θανάσιμα, την ώρα που το αυτοκίνητο τυλίχθηκε στις φλόγες.

flamiskonstantinos.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...