Παρασκευή 17 Οκτωβρίου 2014

Ο Άγγελος Τσονάκας και η σημερινή συζήτηση που είχαμε για τον καταλυτικό ρόλο του διαδικτύου - Δείτε πως ξεκίνησε η όλη ιστορία του patra gossip-news.gr !


Ο Πατρινός γραφίστας και δημιουργός της μοναδικής διαδικτυακής τηλεόρασης της πόλης - του www.beebox.gr , Άγγελος Τσονάκας , ήταν ο καλεσμένος της σημερινής μου εκπομπής !

Η συζήτηση μας κυμάνθηκε γύρω από τις αλλαγές που έχει φέρει το διαδίκτυο στην καθημερινότητα μας , το πως μια είδηση μπορεί μέσα σε κλάσματα δευτερολέπτου να "ταξιδέψει" σε ολόκληρο τον πλανήτη μέσω του blogging , τους λόγους που κάποιος ενδιαφερόμενος πελάτης θα πρέπει να διαφημιστεί στα social media , οι διαφορές μεταξύ του έντυπου - ηλεκτρονικού τύπου . 

Μέσα σε όλα αυτά , δεν παρέλειψα να αναφερθώ - η αλήθεια είναι πως για πρώτη φορά που κάνω κάτι τέτοιο - σχετικά με το πως ξεκίνησε η αρχική ιδέα "γέννησης' του blog " patra gossip-news.gr ".

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ : ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...