Πέμπτη 23 Οκτωβρίου 2014

Ξεκολλάτε ρε , για μπάλα μιλάμε !!! O πανηγυρισμός... Αλβανικός αετός του Κασάμι και ο κλασικός ο ... κολλημένος ο Έλληνας του πληκτρολογίου!


Και ξαφνικά στο παραλήρημα ξενοφοβίας και μίσους προς την Αλβανία ο κλασικός ο μαλάκας ο Έλληνας του πληκτρολογίου ασχολείται από χθες με τον πανηγυρισμό του μέσου του Ολυμπιακού Παϊτίμ Κασάμι, μετά το γκολ που σημείωσε με την Γιουβέντους.  
Σύμφωνα με "ειδικούς αναλυτές" και "διεθνολόγους" των οπαδικών media ο πολυτογραφημένος Ελβετός σχημάτισε με τα χέρια του τον αετό της Αλβανικής σημαίας. Ακόμη κι αν όντως έκανε αυτό, μπορεί να τον κατηγορήσει κανείς επειδή απλά έκανε κάτι για να εκδηλώσει την αγάπη του προς τη χώρα καταγωγής του; - Γιατί, μάγκες, μπάλα είναι, ξεκολλήστε. Έτσι ένιωσε πάνω στην καύλα της στιγμής και έτσι έκανε, χωρίς να προσβάλλει κανέναν.
Αλλά φαίνεται πως υπάρχουν κάποιες λέξεις- κλειδιά που ερεθίζουν το ευαίσθητο αισθητήριο του μέσου Νεοέλληνα, όπως "Αλβανός" ή "Πούστης" ή "Οροθετικός". Ξέρετε, αυτού που ψηφίζει Χρυσή Αυγή, έχει άποψη για τα πάντα, δεν θεωρεί σημαντικό ζήτημα το ωρομίσθιο των €3, θα πάρει το ΣΔΟΕ για να καταγγείλει τον γείτονα κ.ο.κ.
Για φανταστείτε να είχε σημειώσει γκολ ο Τοροσίδης ή ο Μανωλάς με τη φανέλα της Ρώμας και να σηκώσουν την μπλούζα τους για να εμφανιστεί σε άλλο μπλουζάκι η Ελληνική σημαία. Θα πρέπει να βγουν οι Ιταλοί και να... "ξεσκίσουν και απελάσουν τον βρωμοΈλληνα για προπαγάνδα κατά της Ιταλίας";; Λίγη σοβαρότητα δεν βλάπτει αλλά μάλλον πολλά ζητάμε σε αυτή τη χώρα...

athensmagazine.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...