Δευτέρα 27 Οκτωβρίου 2014

Μου είπε το "ναι" και φυσικά κρατάει τον λόγο του ! Ο Νίκος Μανιάτης καλεσμένος αυτή την βδομάδα στην διαδικτυακή εκπομπή "Οne Man Show" !


Μπορεί για δεύτερη συνεχή σεζόν να πρωταγωνιστεί στη νυχτερινή διασκέδαση της Πάτρας , όμως η αλήθεια είναι πως ποτέ δεν είχα ιδιαίτερα ... κολλητηλίκια με τον Νίκο Μανιάτη !

Εννοείται πως όπως όλοι μας , έτσι και εγώ τον θαυμάζω και αναγνωρίζω τις απεριόριστες καλλιτεχνικές του δυνατότητες , χωρίς όμως να έχει τύχει ποτέ να μιλήσω μαζί του και για άλλα πιο προσωπικά ζητήματα . 

Για του λόγου το αληθές δεν δίστασα να τον καλέσω στην εβδομαδιαία εκπομπή που εδώ και λίγες εβδομάδες έχω ξεκινήσει . Η απάντηση του ? Φυσικά και θα δώσει το παρών , με τον Νίκο Μανιάτη να βρίσκεται αυτή την Παρασκευή στο στούντιο του beebox , του μοναδικού WEB TV της πόλης ... Και όλοι εσείς να μας παρακολουθείται στις 9 ακριβώς το βράδυ , μέσα από ροή ζωντανής μετάδοσης , κάνοντας ένα απλό κλικ Εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...