Τετάρτη 8 Οκτωβρίου 2014

Η συνομιλία μου με τον Γιώργο Βελισσάρη και το .."ψηστήρι" που δέχεται από τον Mr Romeo , Παναγιώτη Βασιλειάδη . Αλήθεια , τι συμβαίνει εδώ ;


Μέρες νωρίτερα το patra gossip-news.gr είχε αναφερθεί στην απρόσμενη επίσκεψη του Γιώργου Βελισσάρη σε γνωστό κέντρο διασκέδασης της Πάτρας !

Διαβάστε αναλυτικά : Εδώ 

Με το που εισχώρησε στο ROMEO , η αλήθεια είναι πως εξέπληξε αρκετούς παρευρισκόμενους θαμώνες του καταστήματος . Στη συνέχεια συνομίλησα για αρκετή ώρα με τον απόλυτο "Άρχοντα" των πανηγυριών και καλό μου φιλαράκι , ο οποίος με το που πήρε το μικρόφωνο από τον Σπύρο Νιάχο και ανέβηκε πάνω στην πίστα , έγινε κυριολεκτικά χαμός . Όλο το μαγαζί στο πόδι . 

ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ : ΕΔΩ

Στο τραπέζι μας δεν θα μπορούσε να λείπει και ο bigg boss της επιχείρησης , Παναγιώτης Βασιλειάδης , ο οποίος μας έχει αποδείξει και στο παρελθόν πως δεν διστάζει ούτε φοβάται να παίρνει ρίσκα . Άλλωστε , αν δεν ρισκάρεις , πως θα κερδίσεις ... Και ειδικότερα στον τομέα της νυχτερινής διασκέδασης . Δεν χωράει καμία αμφιβολία πως η δυναμική που έχει ο Γιώργος Βελισσάρης αυτή την περίοδο στον κόσμο , σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να συγκριθεί με κανενός άλλου δημοτικού τραγουδιστή . Ο άνθρωπος είναι πραγματικά φαινόμενο , γεμίζοντας το κάθε κέντρο ή στάδιο που εμφανίζεται το τελευταίο χρόνο . 

Βλέποντας την συγκεκριμένη δυναμική και απήχηση του , δεν θα μπορούσε να μείνει ασυγκίνητος .ο Mr Romeo . Οι πληροφορίες μου θέλουν ήδη να έχει επέλθει η προφορική συνεργασία μεταξύ τους για μελλοντική συνεργασία , με τον Γιώργο Βελισσάρη να "κλειδώνει" για τις "νεκρές" στο πρόγραμμα Κυριακές . 

Η επίσημη πρεμιέρα ίσως να σηματοδοθεί σε δύο βδομάδες από τώρα . Εδώ είμαστε για να διαπιστώσουμε στο αν θα επιβεβαιωθώ ή θα διαψευστεί το ρεπορτάζ μου .

Κοντός ψαλμός αλληλούια ...





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...