Σάββατο 4 Οκτωβρίου 2014

ΤΡΕΛΟ ΓΛΥΨΙΜΟ ΣΑΜΑΡΑ ΣΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ !


ΑΔΕΙΟΣ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ, ΕΛΠΙΖΕΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ...

Αναμενόμενο το σημερινό γλύψιμο του Σαμαρά στη διακυβέρνηση Καραμανλή. Ο πρωθυπουργός έχει χάσει σχεδόν όλα τα ερείσματα στην κοινωνία δεν θα μπορούσε να χάσει και αυτό του Καραμανλή που είναι πολύ πιο δημοφιλής στην κοινωνία αλλά και στο εσωτερικό της ΝΔ. Στην ομιλία του ο Αντώνης Σαμαράς έκανε ιδιαίτερη αναφορά στο πρώην πρωθυπουργό, Κώστα Καραμανλή λέγοντας ότι "από το 2009 ο Κώστας Καραμανλής ζήτησε συνεργασία όλων των κομμάτων προκειμένου να ξεπεραστεί η κρίση. Η απάντηση που πήρε ήταν λεφτά υπάρχουν. Εμείς δεν έχουμε τέτοια πολιτική. Η παράταξή μας δεν θα ανεχθεί την αυθαιρεσία, τις έκνομες ενέργειες. Ο κόσμος θέλει σταθερότητα και νομιμότητα". Ο πρωθυπουργός με την δήλωση αυτή θέλησε να στείλει ένα μήνυμα ενότητας στο εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας.

Στην συνέχεια κάνοντας αναφορά στην τρομοκρατία, με αφορμή και τις τελευταίες εξελίξεις με την ανακάλυψη σχεδίου τρομοκρατικής επίθεσης, είπε πως οι τρομοκράτες μέχρι και τα Γραφεία της ΝΔ σχεδίαζαν να χτυπήσουν.
"Όμως τους εξουδετερώσαμε γιατί δεν τους χαϊδεύουμε, τους κυνηγάμε" πρόσθεσε, ευχαριστώντας τους άντρες και τις γυναίκες της ΕΛ.ΑΣ.

Ο κ. Σαμαράς ανακοίνωσε ακόμη πως πολύ σύντομα, από τις επόμενες εβδομάδες θα ξεκινήσει η πρωτοβουλία για τη συνταγματική αναθεώρηση. Όπως είπε, έως τον Ιούνιο του 2016 θα έχει ολοκληρωθεί η πρώτη φάση, και στην επόμενη Βουλή θα ολοκληρωθεί πλήρως.


Fimotro

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...