Δευτέρα 20 Οκτωβρίου 2014

ΛΟΓΙΚΗ ΕΞΕΛΙΞΗ !!! Υπεύθυνος Αυτοδιοίκησης της ΟΝΝΕΔ ο Βασίλης Σιαδήμας - Γνωστός στην πιάτσα ως ..."Νταραβεριτζής της ΔΑΠ" !



ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΜΙΑ ΕΞΕΛΙΞΗ ΠΟΥ ΛΙΓΟ ΠΟΛΥ ΟΣΟΙ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΟΝΝΕΔ ΑΧΑΙΑΣ ΤΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ . 


Ο Σιαδήμας Βασίλης, γεννηθείς στις 6 Ιανουαρίου του 1987, ανέλαβε και επίσημα Υπεύθυνος Τοπικής Αυτοδιοίκησης της ΟΝΝΕΔ, σε περιόδους κρίσιμες για τις τοπικές οργανώσεις.

Η προσπάθεια αναδιοργάνωσης των τοπικών, είναι μια διαδικασία η οποία απαιτεί τόσο ικανότητες όσο και διάθεση.

Ο Βασίλης, έχει υπηρετήσει τη ΔΑΠ - ΝΔΦΚ ΑΕΙ ΠΑΤΡΑΣ , ως υπεύθυνος του τμήματος των Ηλεκτρολόγων Μηχανικών, ως μέλος της Γραμματείας Πόλης καθώς και Υπεύθυνος Πόλης σε περιόδους κρίσιμες για την οργάνωση.

Από το 2010 είναι μέλος της Κεντρικής Επιτροπής και έχει διατελέσει αναπληρωτής Υπεύθυνος Επαρχιακών οργανώσεων.

Στην Αχαία, μια επαρχιακή οργάνωση που ταλανίστηκε για αρκετά χρόνια από προβλήματα, η αφοσίωση του στην αναδιοργάνωση της παράταξης υπήρξε ζωτικής σημασίας.
Σε περιόδους που η κοινωνία έχει ανάγκη από νέους ανθρώπους, με επαφή στην αγορά εργασίας, με καινοτόμες ιδέες, η παρουσία του στην καθημερινότητα και στα πεπραγμένα αυτής έχει υπάρξει καθοριστική.

Ως διπλωματούχος του Τμήματος των Ηλεκτρολόγων Μηχανικών του Πολυτεχνείου Πατρών, εργάζεται ως συνιδιοκτήτης στην τεχνική εταιρεία INNTENSOL. Παράλληλα ολοκληρώνει το μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών M.B.A του τμήματος της Διοίκησης Επιχειρήσεων.

Η ΟΝΝΕΔ Αχαΐας, τονίζει σε ανακοίνωσή της ότι είναι υπερήφανη που ένας νέος άνθρωπος, προερχόμενος από την οικογένειά της, συνεχίζει με αυταπάρνηση το έργο του και με ζήλο θα αφοσιωθεί και στη νέα πρόκληση που ανέλαβε.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...