Πέμπτη 2 Οκτωβρίου 2014

ΚΗΔΕΙΑ ΣΤΗ ΝΔ - ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΥΝ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ !


ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΕΞΗΓΟΥΝ ΠΩΣ ΚΑΠΕΛΩΣΑΝ ΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ - ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΔΥΝΑΤΟΤΕΡΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΤΑ ΜΜΕ !


Σε μια άνευ προηγουμένου επικοινωνιακή αντεπίθεση βρίσκεται από χθες το ΠΑΣΟΚ, κυρίως λόγω της αδυναμίας που έχει η ΝΔ και το Μαξίμου να περάσουν τις πολιτικές θέσεις της κυβέρνησης και του πρωθυπουργού προσωπικά. Συνεργάτες του Ε. Βενιζέλου, πανηγυρίζουν σήμερα γιατί "κατοχύρωσαν" σε όλα τα ΜΜΕ την πατρότητα της πρότασης για παροχή ψήφου εμπιστοσύνης. "Σήμερα παντού το θέμα παίζει ως πρόταση Βενιζέλου και του ΠΑΣΟΚ και αυτό δείχνει τη δύναμή μας στα ΜΜΕ", έλεγαν χαρακτηριστικά συνεργάτες του αντιπροέδρου της κυβέρνησης και συνέχιζαν : "έτσι το ΠΑΣΟΚ δείχνει την παρέμβασή του στην πολιτική ζωή του τόπου αναλαμβάνοντας πρωτοβουλία κινήσεων παρά τα χαμηλά ποσοστά που λαμβάνει στις εκλογές". Για να καταλήξουν : "το ΠΑΣΟΚ δηλώνει «παρών» με την πρόταση του Ευάγγελου Βενιζέλου καθορίζοντας σε σημαντικό βαθμό τις πολιτικές εξελίξεις και αλλάζοντας την ατζέντα της πολιτικής συζήτησης στην χώρα".

Fimotro

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...