Πέμπτη 9 Οκτωβρίου 2014

ΑΛΕΞΗ, ΒΓΕΣ ΑΥΡΙΟ ΚΑΙ ΔΩΣΕ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΑ ΜΕ... ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ !


Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΝΑ ΚΑΤΟΝΟΜΑΣΕΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ !


Αλέξη καλημέρα,
όπως βλέπεις με τη διάλυση που υπάρχει στο κυβερνητικό στρατόπεδο όλα έρχονται με μαθηματική βεβαιότητα σε σένα. Η Νέα Δημοκρατία έχει μετατραπεί σε ένα κόμμα - παρέα που το εκφράζουν ορισμένοι γραφικοί και σώγαμπροι στην παράταξη του Κωνσταντίνου Καραμανλή, το ΠΑΣΟΚ δεν υπάρχει ούτε καν ως... ιδέα, στις εκλογές θα παλέψει με νύχια και με δόντια για να ξεπεράσει το 5%, σου δίνεται λοιπόν η μεγάλη ευκαιρία αύριο στη Βουλή να μιλήσεις με ονοματεπώνυμα και... διευθύνσεις.

Αλέξη αύριο το βράδυ στη Βουλή θα έχεις μια και μοναδική ευκαιρία να βουλώσεις στόματα και... συνειδήσεις. Σου δίνεται μια πολύ σημαντική ευκαιρία να προχωρήσεις ακόμα παραπέρα τις χθεσινές καταγγελίες του Γιάννη Δραγασάκη.
Αλέξη, αύριο το βράδυ περιμένει ο κόσμος από εσένα να αναφερθείς σε συγκεκριμένα πρόσωπα που λυμαίνονται τη χώρα και τους πολίτες σε όλα τα επίπεδα. Περιμένει ο κόσμος από εσένα να κατονομάσεις τα επιχειρηματικά συμφέροντα που «με ένα τηλεφώνημα αλλάζουν νόμους επειδή είναι φίλοι της κυβέρνησης».

Αλέξη, βγες μπροστά και να είσαι σίγουρος ότι δεν θα χάσεις. Αυτό που δεν μπόρεσε να καταγγείλει ο Καραμανλής και ο Παπανδρέου μπορείς να το κάνεις εσύ. Μόνο έτσι θα σε εμπιστευθεί η κοινωνία και μόνο έτσι θα τους στείλεις όλους για... βρούβες. Αυτό περιμένει ο κόσμος, αυτό περιμένουν και οι κεντροδεξιοί που θα σου δώσουν την ευκαιρία να κυβερνήσεις.
Kάνε το και θα μας θυμηθείς...


Fimotro



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...