Πέμπτη 2 Οκτωβρίου 2014

Ανδρέα , τώρα σε πιστέψαμε - Είναι προτιμότερο να λες την αλήθεια στους Πατρινούς , παρά να επιδίδεσαι στα παλιομοδίτικα επικοινωνιακά τρικ !!! "Η παραίτηση μου δεν έχει σχέση με τα σενάρια εκλογών" , δήλωσε ο Κατσανιώτης !

andreas-katsaniotis-paraiththeis-gg-epikoinonias

Ανδρέα , επειδή είναι έξυπνος πολιτικός και μου είσαι αρκετά συμπαθητικό πρόσωπο , θα ήταν προτιμότερο να μιλήσεις σταράτα στους Πατρινούς πολίτες !

Προσπαθείς να μας πείσεις πως η παραίτηση σου από τα καθήκοντα του Γενικού Γραμματέα Επικοινωνίας , δηλαδή δεν συνδέεται καθόλου με τα σενάρια να οδηγηθεί ο τόπος σε πρόωρες εκλογές ...? Η υποψηφιότητα του βουλευτή με την γαλάζια παράταση του Αντώνη Σαμαρά είναι σιγουρότατη ... και μάλιστα από τώρα συγκεντρώνεις πάρα πολλές βάσιμες πιθανότητες στο να αναδειχθείς πρώτος σε σταυρούς. Όμως , καλό θα ήταν να μην ξεκινάς την μάχη με τα συνήθη επικοινωνιακά τρικ που τόσα χρόνια έχουμε φάει στην μούρη από τους άλλους πολιτικούς  , αλλά οι δηλώσεις σου να ανταποκρίνονται στον παλμό του κόσμου και της κοινωνίας . Δηλαδή αυτών που με την ψήφο τους θα σε οδηγήσουν στην επόμενη σύσταση της Ελληνικής Βουλής ! Άλλωστε , είσαι άτομο που γνωρίζεις όσο κανένας άλλος τους μεθόδους επικοινωνιακής πολιτικής και μιντιακής προβολής , όμως οι εποχές έχουν αλλάξει κάτι πολύ σε σχέση με το παρελθόν που ο κοσμάκης ..."κατάπινε" ότι του πλάσαραν τα συστηματικά MME !

Ποιος σήμερα νοήμων και "ψαγμένος" πολίτης μπορεί να πιστέψει δηλώσεις του τύπου , : "Δεν υπάρχει θέμα εκλογών εξαιτίας της παραίτησης του . Εκλογές πρέπει να γίνονται κάθε 4 χρόνια."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...