Δευτέρα 13 Οκτωβρίου 2014

Η άλλη πλευρά του Χίτλερ! Ο δικτάτορας που έκανε ΣΕΞ με την γυναίκα του χωρίς να την αγγίζει και είχε σχέσεις με την ανιψιά του!

Η άλλη πλευρά του Χίτλερ! Ο δικτάτορας που έκανε ΣΕΞ με την γυναίκα του χωρίς να την αγγίζει και είχε σχέσεις με την ανιψιά του!

Στη σεξουαλική ζωή του δικτάτορα που αιματοκύλησε τη Ευρώπη, του Αδόλφου Χίτλερ αναφέρθηκε κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στο Cheltenham Festival of Literature, ο συγγραφέας Μαρτέν Αμί.

Ο βραβευμένος συγγραφέας, μιλώντας για το δεύτερο μυθιστόρημά του, η πλοκή του οποίου διαδραματίζεται στην ναζιστική περίοδο, «Zone of Interest», προσπάθησε να αναλύσει τη σεξουαλική ζωή του Χίτλερ βάσει και της έρευνας που έκανε προκειμένου να γράψει τη νουβέλα του.
Σύμφωνα με τον Αμί ο Χίτλερ και η Εύα Μπράουν έκαναν σεξ χωρίς να αγγίζουν ο ένας τον άλλον, ενώ δεν έβγαζαν ποτέ τα ρούχα τους, καθώς και οι δύο είχαν εμμονές με την υγιεινή.Ο συγγραφέας εξέφρασε την πεποίθηση ότι ο Γερμανός δικτάτορας έκανε σεξ με την Εύα Μπράουν κρατώντας την απλά από το χέρι και είχε οργασμό παρακολουθώντας την απλά να σηκώνει τη φούστα της.
Διαβάστε περισσότερα : Εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...