Παρασκευή 31 Οκτωβρίου 2014

Πλησιάζει η ώρα της "Ιεράς Εξέτασης" - Τι ... πικάντικο λέτε να ρωτήσω τον Νίκο Μανιάτη ;




Από την αρχή της εβδομάς που έχει αναρτηθεί η είδηση πως σημερινός καλεσμένος στο "One Man Show" θα είναι ο Νίκος Μανιάτης , η ζήτηση και οι ερωτήσεις που δεχόμαστε ... απλά δεν έχουν προηγούμενο !

Ο πολυαγαπημένος Πατρινός τραγουδιστής και επικεφαλής του καλλιτεχνικού σχήματος στο φετινό "Arena The Place" , σε λίγη ώρα από τώρα θα βρεθεί στο στούντιο του www.beebox.gr , της μοναδικής διαδικτυακής τηλεόρασης της πόλης . Όπως σας έχω πει τόσες φορές και στο παρελθόν , όσοι καλεσμένοι αποδέχονται να βρεθούν σε ροή ζωντανής μετάδοσης και να συνομιλήσουν μαζί μου τετ α τετ , σε καμία περίπτωση δεν βιώνουν την διαδικασία που ορίζει μια τυπική μορφή συνέντευξης . Περισσότερο θα λέγαμε πως πρόκειται για μια συζήτηση , μια φιλική κουβέντα , όπου στόχος μου είναι να ...βγάλω και την είδηση "λαβράκι" .

Στο ίδιο μοτίβο θα κινηθώ - τουλάχιστον θα προσπαθήσω να πράξω - και σήμερα , με το όνομα του Νίκου Μανιάτη να επανέρχεται στο προσκήνιο της προσοχής των διαδικτυακών μέσων ενημέρωσης .

Το ραντεβού μας ήδη είναι γνωστό , με όλους εσάς να συντονίζεστε απόψε το βράδυ , στις 9 ακριβώς με το ρολόι , μέσα από το web - tv του beebox.gr .... Κάνοντας ένα απλό κλικ : Εδώ





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...