Πέμπτη 2 Οκτωβρίου 2014

Την Παρασκευή η κηδεία του Γιώργου Κουνινιώτη !


Θρήνος στο Αίγιο από τον ξαφνικό θάνατο του συμβούλου Δημοτικής Κοινότητας Αιγίου Γιώργου Κουνινιώτη, ο οποίος έφυγε σε ηλικία 54 ετών από καρδιακό επεισόδιο και μάλιστα στον ύπνο του.


Ο ιδιαίτερα αγαπητός αιγιώτης, γιος του αείμνηστου δημάρχου Αιγίου Νίκου Κουνινιώτη, έπεσε για ύπνο αργά χτες το βράδυ και δυστυχώς δεν ξύπνησε ποτέ. Η μητέρα του διαπίστωσε γύρω στη 1 το μεσημέρι πως κάτι δεν πήγαινε καλά. Ειδοποιήθηκε αμέσως ασθενοφόρο, όπως και φίλοι γιατροί που έσπευσαν, διαπιστώνοντας απλώς το θάνατό του. Η σορός του μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Αιγίου ενώ θα διενεργηθεί και νεκροψία-νεκροτομή.

Πάντα χαμογελαστός και ευδιάθετος, χτες το βράδυ ήταν μάλιστα στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, όπου οι φίλοι του τον είδαν για τελευταία φορά και με το άκουσμα της είδησης, δεν μπορούν να πιστέψουν πως δεν θα τον ξανασυναντήσουν στους δρόμους του Αιγίου, να χαιρετάει όλο τον κόσμο με την καλοσύνη που τον διέκρινε.

Η κηδεία του θα γίνει την Παρασκευή στη 1 το μεσημέρι στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Παναγίας Φανερωμένης Αιγίου, ενώ η σορός του θα βρίσκεται από τις 12 στον ιερό ναό.

Πηγή: filodimos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...