Παρασκευή 31 Οκτωβρίου 2014

Είναι ή όχι ο Νίκος Μανιάτης μέτοχος στο φετινό "Arena the place" ; - Δείτε σε video την απάντηση που μου έδωσε ο ίδιος !


Μπορεί για πολλά άτομα εκείνα που δραστηριοποιούνται στον τομέα της νυχτερινής διασκέδασης να μην τους συγκίνησε και ιδιαίτερα τα όσα συζήτησα πριν λίγο με τον Νίκο Μανιάτη , όμως εντύπωση προκάλεσε - φυσικά όσοι μας παρακολούθησαν - μια συγκεκριμένη ερώτηση που του έθεσα .

Μάλιστα , επί δύο φορές συνεχόμενα δεν δίστασα να τον ρωτήσω σχετικά με τις φήμες που ακούγονται το τελευταίο χρονικό διάστημα , όπου οι ... "κακές γλώσσες" τον θέλουν μέτοχο στο φετινό "Arena the place " . 

Η απάντηση δόθηκε από τον ίδιο , στα πλαίσια της συνέντευξης που μου παραχώρησε στην διαδικτυακή εκπομπή , "One Man Show" , και την το web tv του www.beebox.gr .

Για δείτε σε βιντεοσκοπημένη μορφή ( από το 05:10 λεπτό και μετά ) τι μου απάντησε ο ίδιος επί του όλου πολυσυζητημένου θέματος : Εδώ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...