Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου 2014

Ε , ναι λοιπόν έφτασε η στιγμή ! "One man show" σήμερα με την Έλενα Μπάση να μου κάνει ποδαρικό !


Είναι μια συνεργασία που η αλήθεια είναι πως "ψηνόταν" για δυο περίπου χρόνια !

Η πρόταση μου είχε τεθεί τόσο πέρσι , όσο κατά την προπέρσινη σεζόν από τον Άγγελο Τσονάκα , όμως για κάποιους προσωπικούς λόγους δεν είχε ευδοκιμήσει η εν λόγο συνεργασία . Κάλιο αργά παρά ποτέ , με το πολυπόθητο "deal" να επιτυγχάνεται πριν λίγες ημέρες . Ο ιδιοκτήτης του www.beebox.gr , της μοναδικής διαδικτυακής τηλεόρασης στην πόλη της Πάτρας , αυτή τη φορά με έπεισε να του πω το ΝΑΙ. Και έτσι λοιπόν έγινε !

Πρεμιέρα σήμερα στις 9 το βράδυ , με την γνωστή λαϊκή ερμηνεύτρια και πρώτη γυναίκα στο φετινό καλλιτεχνικό σχήμα του κέντρου διασκέδασης ΑΣΤΕΡΙΑ LIVE , να μου κάνει ποδαρικό . Σε καμία περίπτωση μη περιμένετε τις κλασσικές , τυποποιημένες ερωτήσεις που γίνονται σχεδόν σε όλες τις άλλες εκπομπές . Το όλο project έχει τοποθετηθεί σε μια διαφορετική βάση . Άλλωστε , "μαγκιά" είναι να θέτουμε ερωτήσεις μέσα στην "καρδιά" του χ-ψ ζητήματος , αυτά που οι άλλοι φοβούνται , αδυνατούν , ή για προσωπικά τους οφέλη δεν πράττουν . Εγώ όμως , θα το κάνω ! Τα υπόλοιπα απόψε στις 9 ακριβώς . Αρκεί ένα απλό κλικ ΕΔΩ , για να μας παρακολουθήσετε LIVE μέσα από την οθόνη του υπολογιστή σας !


Το "μενού" για το μέλλον περιλαμβάνει και άλλους ενδιαφέροντες καλεσμένους , οι οποίοι θα κινούνται στο καλλιτεχνικό , πολιτικό , αλλά και επιχειρηματικό κόσμο !








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...