Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου 2014

Μπαίνουν κορύνες σε Αγίου Ανδρέου, Κορίνθου, Γούναρη και Γερμανού - Τα σενάρια που εξετάζει η δημοτική αρχή


Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι διεργασίες εκ μέρους της δημοτικής Αρχής Πάτρας για την κατάρτιση ολοκληρωμένης πρότασης για την αντιμετώπιση του κυκλοφοριακού προβλήματος που αντιμετωπίζει η πόλη.


Πριν την συζήτηση του σχεδίου στο Δημοτικό Συμβούλιο, κάτι που αναμένεται να συμβεί σύντομα, θα γίνει διαβούλευση με τους φορείς της Πάτρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Παύλος Στάμος και οι συνεργάτες του, εξετάζουν πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο επιστροφής του μέτρου με τις κορύνες σε κεντρικούς δρόμους της πόλης.

Με τα μέχρι στιγμής δεδομένα η τοποθέτηση κορυνών στην Αγίου Ανδρέου, όπου το πρόβλημα με τα διπλοπαρκαρισμένα αυτοκίνητα είναι εξαιρετικά έντονο, θεωρείται πάρα πολύ πιθανή.

Παράλληλα εξετάζεται σοβαρά το ενδεχόμενο κορύνες να μπουν τόσο στην οδό Κορίνθου, όσο και στην άνω πόλη στην οδό Γερμανού...! Επίσης δεν αποκλείεται να τοποθετηθούν κορύνες και στην Γούναρη. Στελέχη της δημοτικής αρχής τονίζουν πως μόνο με αυτόν τον τρόπο θα εξασφαλίσουν επίλυση του προβλήματος, χωρίς να αναγκάζεται ο δημότης να βάζει το χέρι στην τσέπη με παρκόμετρα ή άλλα μέτρα. 

πηγή : flamiskonstantinos.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...