Τετάρτη 3 Σεπτεμβρίου 2014

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ! Μάθε πόσα σπαταλάς στην ΔΕΗ και πώς θα καταφέρεις να τα γλιτώσεις!!!


Το ξέρατε ότι η μέση ελληνική οικογένεια καταναλώνει περίπου 3.750 kWh ηλεκτρικής ενέργειας σε ετήσια βάση, εκ της οποίας το 22% αφορά το μαγείρεμα, το 16% το ζεστό νερό, το 15% το ψυγείο, το 12% το φωτισμό και το 8% το πλυντήριο ρούχων;
Όχι; Δείτε τι ξοδεύετε στο δικό σας σπίτι και πώς να περιορίσετε τα έξοδα, μέσω της έξυπνης εφαρμογής που "λάνσαρε" η ΔΕΗ για τους πελάτες της.

Η ΔΕΗ αντιλαμβανόμενη τις ανάγκες των καιρών για μέγιστη οικονομία, δημιούργησε μία ηλεκτρονική εφαρμογή με σκοπό να διευκολύνει τα νοικοκυριά να μειώσουν τις δαπάνες τους, εξοικονομώντας ενέργεια μέσα από μικρές, απλές, κινήσεις. Καθημερινά δαπανάται τεράστια ποσότητα ενέργειας για θέρμανση, φωτισμό, κλιματισμό, ζεστό νερό και άλλα πολλά. Ενέργεια που αν οι καταναλωτές χρησιμοποιήσουν σωστά, μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Αλλάζοντας λίγο τον τρόπο που αντιμετωπίζουν τις ηλεκτρικές συσκευές τους, χωρίς ουσιαστικά να αλλάξουν τον τρόπο ζωής τους, μπορούν να εξοικονομήσουν χρήματα για τους ίδιους και αλλά και να μειώσουν τις εκπομπές ρύπων στο περιβάλλον.

Μέσα από την εφαρμογή, στο site της εταιρείας οι καταναλωτές θα βρουν «έξυπνες» προτάσεις για κάθε χώρο του σπιτιού τους, τις οποίες μπορούν εύκολα να εφαρμόσουν. Οι επισκέπτες του site μπορούν να πλοηγηθούν ευχάριστα σε όλους τους χώρους του σπιτιού και να βρουν πληροφορίες σχετικά με τις ηλεκτρικές οικιακές συσκευές και έξυπνες συμβουλές και τρόπους για τη βελτίωση της κατανάλωσης ενέργειας της κατοικίας τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...