Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου 2014

Ηλεκτροσόκ στην ΔΕΗ Πάτρας από τρία σκάνδαλα - Χαμός με υπαλλήλους !


Την ώρα που το σκάνδαλο με τους υπαλλήλους της ΔΕΗ (τρεις γυναίκες και έναν άνδρα) οι οποίοι εξαπατούσαν το ελληνικό δημόσιο με πλαστές βεβαιώσεις και ιατρικές πράξεις στα ασφαλιστικά βιβλιάρια, είναι σε εξέλιξη και αναμένεται η δικαστική του διαλεύκανση, τρία ακόμη σκάνδαλα βλέπουν το φως της δημοσιότητας.


Σύμφωνα με πληροφορίες υπάλληλος της ΔΕΗ υπεξαίρεσε χρήματα από πληρωμές ρεύματος και όταν αυτό έγινε αντιληπτό από τους προϊσταμένους του, φρόντισε να... επιστρέψει το ποσό. Ωστόσο κλήθηκε σε απολογία και αντιμετωπίζει ακόμη και την ποινή της απόλυσης. Ο ίδιος έδωσε διάφορες δικαιολογίες οι οποίες όμως μάλλον δεν... ελάφρυναν τη θέση του.

Υπάλληλος της ΔΕΗ Πάτρας έταζε διορισμούς σε ανυποψίαστο ζευγάρι τους ζήτησε το πόσο των 1000 ευρώ, για να "σπρώξει" το θέμα και φυσικά... να τους διορίσει! Αυτό φυσικά δεν έγινε και τα θύματα του έκαναν αγωγή η οποία κοινοποιήθηκε στη υπηρεσία του...! Έχει ήδη συσταθεί επιτροπή διοικητικής ανάκρισης καθότι ο μισθωτός έχει προϊστορία!... Αναμένεται και η σχετική απόφαση.

Στην πρώτη «μεγάλη» ιστορία υπεξαίρεσης, το ποσό που καταχράστηκαν από το ασφαλιστικό ταμείο της ΔΕΗ είναι μεγάλο. Παρότι το θέμα βρίσκεται στα χέρια της δικαιοσύνης, κάποιοι υπάλληλοι έχουν ήδη συνταξιοδοτηθεί, ενώ άλλοι απολύθηκαν όμως δεν προφυλακίστηκαν, λόγω έλλειψης στοιχείων! Ένας δε βρίσκεται στο εξωτερικό.

πηγή : flamiskonstantinos.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...