Παρασκευή 5 Σεπτεμβρίου 2014

ΚΥΡΙΑΚΟ ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΕ ΤΟ ΤΟΤΟ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ??? .... ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟ 2014 ΔΗΛΩΣΕ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗΣ - ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ , Κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ !!!


Για πρώτη φορά μετά από έξι χρόνια η Ελλάδα θα σημειώσει ανάπτυξη το 2014, είπε ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, Κυριάκος Μητσοτάκης, σε συνέντευξη που παραχώρησε από το Παρίσι  στο αμερικανικό δίκτυο CNBC, στο περιθώριο των συναντήσεων με εκπροσώπους της τρόικας.

Ο κ. Μητσοτάκης, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην «εμφανή βελτίωση» του κλίματος για την Ελλάδα στις διεθνείς χρηματαγορές, τονίζοντας ότι «η χώρα έχει αποκαταστήσει σταδιακά την αξιοπιστία της». Απαντώντας σε ερώτηση για τη «φερόμενη πρόθεση» της τρόικας να καθυστερήσει την έκθεσή της μέχρι το τέλος Οκτωβρίου, αναμένοντας τα αποτελέσματα των stress tests για τις ελληνικές τράπεζες, ο κ. Μητσοτάκης εξέφρασε την άποψη ότι «είναι προς το συμφέρον όλων να ολοκληρωθεί η διαδικασία το συντομότερο δυνατό».

Τέλος, όπως σημειώνει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ερωτηθείς για την πολιτική που θα πρέπει να ακολουθήσει η ΕΚΤ, προκειμένου να βελτιωθεί το κλίμα για την ευρωπαϊκή οικονομία συνολικά, ο κ. Μητσοτάκης σχολίασε ότι ο ίδιος ο πρόεδρος της ΕΚΤ, Μάριο Ντράγκι, έχει αφήσει να εννοηθεί ότι ενδεχομένως να χρειαστούν «μη συμβατικά μέτρα», προκειμένου να ξεπεραστεί μια κατάσταση αποπληθωρισμού στην Ευρώπη.

Πηγή : enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...