Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου 2014

ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ: 12.000 ΑΝΕΡΓΟΙ θα μπορέσουν να αποκτήσουν εργασιακή εμπειρία με το Voucher 2014! Ποιους αφορά και μέχρι πότε μπορείτε να κάνετε αίτηση;;;


Παράταση μερικών ημερών έδωσε το υπουργείο Εργασίας σε όσους νέους ενδιαφέρονται να κάνουν αίτηση για το Voucher 2014. Το επιδοτούμενο αυτό πρόγραμμα δίνει τη δυνατότητα σε 12.000 ανέργους να μπουν στην αγορά εργασίας και να δουλέψουν σε ιδιωτικές επιχειρήσεις.

Αν είστε άνεργος και ψάχνετε για δουλειά...το πρόγραμμα Training Voucher δεν μπορεί να σας εγγυηθεί τη μονιμότητα...μπορεί όμως να σας δώσει την ευκαιρία να κάνετε πρακτική στο αντικείμενο που σας ενδιαφέρει και να αποκτήσετε εργασιακή εμπειρία!
Συνολικά θα ωφεληθούν 12.000 άνεργοι νέοι , ηλικίας 18 έως 24 ετών, εκ των οποίων οι 3.000 θα είναι απόφοιτοι ΑΕΙ/ΤΕΙ και Πανεπιστημίων Εξωτερικού και οι 9.000 απόφοιτοι δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει θεωρητική και πρακτική άσκηση σε ιδιωτικές επιχειρήσεις και τα χρήματα που θα λάβουν οι ωφελούμενοι για το συνολικό διάστημα είναι 2.410 ευρώ για πτυχιούχους και 2.240 ευρώ για απόφοιτους γυμνασίου- λυκείου.
Η επιλογή των άνεργων θα γίνει βάσει τριών κριτηρίων: το συνολικό διάστημα της ανεργίας, το εισόδημα, ατομικό ή οικογενειακό και τη συμμετοχή σε αντίστοιχες δράσεις.
Οι αιτήσεις λόγω του αυξημένου αριθμού ενδιαφερομένων έχουν παραταθεί μέχρι την Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου.
star.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...