Κυριακή 24 Αυγούστου 2014

ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ...!!! Διαβάστε στο Tsipas-Hlias blog την όλη αλήθεια για το εάν ο Νίκος Οικονομόπουλος θα εμφανιστεί τελικά μπροστά στο Πατρινό κοινό για τις 5 Σεπτεμβρίου - Αυτά μου δήλωσε πριν λίγη ώρα ο μάνατζερ του !


Και επειδή τόσο μέσα από το patra gossip-news.gr , όσο και το Hlias - Tsipas μας αρέσει να τιμάμε τα παντελόνια που φοράμε τηρώντας τις υποσχέσεις που δίνουμε στους αναγνώστες μας , επανερχόμαστε με ρεπορτάζ "φωτιά" που αφορά την μόνη αλήθεια που σχετίζεται με τον Νίκο Οικονομόπουλο και την πόλη της Πάτρας .

Η παραπληροφόρηση καλά κρατάει στο συγκεκριμένο θέμα , με τις έντονες φήμες των τελευταίων ωρών να μιλούν για εμφάνιση του δημοφιλούς Αχαιού τραγουδιστή προς τα λημέρια μας , για τις 5 Σεπτεμβρίου . 

Διαβάστε Εδώ

Οριστικό φρένο σε όλα αυτά τα παραπάνω μη αναληθή σενάρια επιστημονικής φαντασίας έβαλε ο Ηλίας Παπαζαφειρόπουλος . Ο μάνατζερ του Νίκου Οικονομόπουλου και δεξί χέρι του καταστηματάρχη νυχτερινών κέντρων Θανάση Παπαγεωργίου , επικοινώνησε πριν λίγη ώρα μαζί μου , όπου μου ξεκαθάρισε με άκρως ρητό και κατηγορηματικό τρόπο πως δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να υλοποιηθεί το όλο υποτιθέμενο καλλιτεχνικό project στην Πάτρα , και ειδικά στην προκαθορισμένη ημερομηνία που ακούγεται έξω στην πιάτσα . Μάλιστα , ας μην ξεχνάμε πως ήδη ανακοινώθηκε στο χώρο των social media και τον ηλεκτρονικό τύπο , η συνέχεια των εμφανίσεων των Νίκου Οικονομόπουλου - Πέγκυς Ζήνα στο "ΘΕΑ" . 

Επομένως ,  παιδιά καμιά φορά είναι προτιμότερο να αναζητάς την πληροφορία από την ίδια την πηγή που την αναπαράγει , παρά να ακούς τον κάθε ... τυχάρπαστο να λέει το μακρύ και το κοντό του !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...