Σάββατο 30 Αυγούστου 2014

ΠΡΟΣΟΧΗ!! Μήπως λάβατε και εσείς SMS;;; - Πώς "έπεσαν" θύματα ΑΠΑΤΗΣ γονείς που έκαναν αίτηση για τους παιδικούς σταθμούς;;;


Καταγγελίες από γονείς, σχετικά με ψευδή αποτελέσματα για τους βρεφονηπιακούς και παιδικούς σταθμούς έφτασαν στην Ε.Ε.Τ.Α.Α. που υλοποιεί το πρόγραμμα φιλοξενίας παιδιών.

Οι γονείς, οι οποίοι έχουν υποβάλει σχετική αίτηση καταγγέλλουν ότι δέχτηκαν e-mail ή sms -δήθεν προερχόμενων από την Ε.Ε.Τ.Α.Α. Α.Ε. - που τους πληροφορούσαν, πως η αίτηση τους για φιλοξενία των παιδιών τους από Δημοτικούς Βρεφονηπιακούς και Παιδικούς Σταθμούς, απορρίφθηκε.
Μετά από αυτό, η Ε.Ε.Τ.Α.Α. ανακοίνωσε ότι «ο μοναδικός, επίσημος και έγκυρος τρόπος ενημέρωσης των υποψηφίων γονέων για τη συμμετοχή τους ή μη στο Πρόγραμμα, είναι η ανάρτηση των οριστικών πινάκων της Ε.Ε.Τ.Α.Α. όπως προβλέπεται από την σχετική Πρόσκληση. Ως εκ τούτου, η οποιαδήποτε αποστολή ανώνυμων SMS σε κινητά τηλέφωνα ή e-mails στους γονείς που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα, είναι κακόβουλη και δεν προέρχεται από την Ε.Ε.Τ.Α.Α. Επίσης γίνεται γνωστό ότι οι γραπτές απαντήσεις που δίδονται σε ερωτήματα που θέτουν γονείς, έχουν πάντα ονοματεπώνυμο και στοιχεία στελεχών της Ε.Ε.Τ.Α.Α.»
Υπενθυμίζυμε ότι τα τελικά αποτελέσματα για τους βρεφονηπιακούς σταθμούς θα ανακοινωθούν στις 31 Αυγούστου, οπότε και θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα της ΕΕΤΑΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...