Κυριακή 17 Αυγούστου 2014

Σε λίγες ημέρες η συνέντευξη του διοικητή στην Ασφάλεια Πατρών , Θανάση Παπανικολάου , αποκλειστικά στο Hlias - Tsipas blog !!!


Είναι από τους ελάχιστους ανθρώπους εκείνους που αποφεύγουν κατ' επιλογή τους την μιντιακή προβολή .

Ο λόγος για τον διοικητή στην Ασφάλεια Πατρών , Θανάση Παπανικολάου , ο οποίος έκανε την εξαίρεση του κανόνα , αποδεχόμενος την πρόταση του blog μας να απαντήσει .."έξω από τα δόντια" σε όλες τις καυστικές ερωτήσεις που θα του θέσουμε !

Στα πλούσιο βιογραφικό του Θανάση Παπανικολάου συγκαταλέγονται δεκάδες σημαντικές επιτυχίες που αφορούν τόσο στην εξάρθρωση κυκλωμάτων που σπέρνουν το θάνατο , όσο και στην καταπολέμηση του εμπορίου των ναρκωτικών . Από διοικητής στην Ασφάλεια Αιγίου μετατέθηκε μετάπειτα στην υποδιεύθυνση στην Ασφάλεια Πατρών , παίρνοντας την προαγωγή με την ανάληψη της θέσης του διοικητή σήμερα που μιλάμε , όπου φυσικά βρίσκεται στο πλευρό του Διευθυντή Ασφάλειας Πατρών Ανδρέα Τσαουρδά !

Σε λίγες ημέρες θα αναρτηθεί στο διαδίκτυο μια πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη , ιδίως αν λάβουμε υπόψη πως θα είναι η πρώτη που θα έχει παραχωρήσει ποτέ μέχρι σήμερα !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...