Τρίτη 26 Αυγούστου 2014

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! Τρία χρόνια φυλακή για την κακοποίηση γάτας!!!


Άφησε άφωνους ακόμη και τους δικαστές του Αυτόφωρου Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Χαλκίδας ο καφεπώλης που ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου μια γάτα στο καφενείο που διατηρεί στον Άγιο Αιδηψού στην Εύβοια το βράδυ του Δεκαπενταύγουστου, δηλώνοντας... φιλόζωος!


Ο κατηγορούμενος βάλθηκε να διαψεύσει και τους αυτόπτες μάρτυρες που κατέθεσαν ότι κλείδωσε την πόρτα του καταστήματος του και χτύπησε ξανά και ξανά την άτυχη γάτα με δύο σκουπόξυλα που έσπασε πάνω της, με ένα λάστιχο και μια καρέκλα και ισχυρίστηκε ότι... χτυπούσε μόνη της στις τζαμαρίες και τους τοίχους του καφενείου! 

Όταν κατέθεσαν οι παραθεριστές και οι εκπρόσωποι του Φιλοζωικού Σωματείου Βόρειας Εύβοιας «Ήρα» που είχαν δει την αποτρόπαια σκηνή και είχαν κάνει ό,τι μπορούσαν για να σταματήσει, ο καφεπώλης δικαιολογήθηκε ότι εκνευρίστηκε επειδή η γάτα ανέβηκε στο τραπέζι την ώρα που εκείνος ετοίμαζε το γάλα για τον πατέρα του που πάσχει από άνοια! Το δικαστήριο, όμως, δεν πείστηκε και του επέβαλε ποινή τριετούς κάθειρξης με αναστολή και χρηματικό πρόστιμο 5.000 ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...