Τρίτη 12 Αυγούστου 2014

Ξέφραγο αμπέλι η Μύκονος!!! Κόλαση στο νησί - Ανύπαρκτη η Αστυνομία και το Λιμενικό!!! Ο θάνατος του παιδιού στο καλό λιβάδι βγάζει τα προβλήματα στον αφρό!!!

Ξέφραγο αμπέλι η Μύκονος!!! Κόλαση στο νησί - Ανύπαρκτη η Αστυνομία και το Λιμενικό!!! Ο θάνατος του παιδιού στο καλό λιβάδι βγάζει τα προβλήματα στον αφρό!!!

Η αστυνομία απούσα δεκάδες μεθυσμένοι τουρίστες οδηγούν μηχανάκια και γουρούνες χωρίς κράνος και χωρίς δίπλωμα οδήγησης. Στο δρόμο ούτε ένα περιπολικό ούτε ένα μπλόκο!!! Αποτέλεσμα κάθε μέρα στο ιατρικό κέντρο του νησιού σπασμένα πόδια χέρια και νεκροί τουρίστες.

Ναρκωτικά, η κόκα πάει σύννεφο!!! Οι Άραβες θέλουν κόκα και βότκα. Τα βρίσκουν πανεύκολα καθώς η αστυνομία έχει σταματήσει τους ελέγχους...μη τυχόν και χαλάσει την εικόνα του νησιού. Παραλίες, εκεί να δείτε παρανομίες... Τα σκάφη φτάνουν μέχρι την ακτή και περνάνε ξυστά από τους λουόμενους...
Μάλιστα στις δημοφιλείς πλαζ οι ιδιοκτήτες των beach bar έχουν τοποθετήσει παράνομες προκυμαιες προκειμένου να εξυπηρετουνε τους σκαφατους!!! Το λιμενικό ενώ γνωρίζει την κατάσταση δεν κάνει απολύτως τίποτα...γιατί άραγε; Η Μύκονος κοντεύει να μετατραπεί σε άναρχο κέντρο περιθωριακών διακοπών με την ανοχή αστυνομίας και λιμενικού. Να κινητοποιηθεί η κυβέρνηση και οι τοπικές αρχές και να ξηλώνουν άμεσα τους υπεύθυνους για την κατάσταση.

Ένας κάτοικος του νησιού που αγαπάει τους τουρίστες άλλα όχι την ασυδοσία. Να προστατεύσουμε τη Μύκονο και την ανάπτυξη μας από τους κάφρους!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...