Δευτέρα 11 Αυγούστου 2014

ΟΡΓΙΟ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗΣ σε Μύκονο και Σαντορίνη!!! - Τι έδειξαν έλεγχοι του ΣΔΟΕ;;;

ΟΡΓΙΟ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗΣ σε Μύκονο και Σαντορίνη!!! - Τι έδειξαν έλεγχοι του ΣΔΟΕ;;;

Την ώρα που η εφορία ετοιμάζεται να κάνει ντου στα σπίτια όσων χρωστούν στο Δημόσιο, κάποιοι δεν πτοούνται και συνεχίζουν να "κλέβουν" το ελληνικό κράτος, προσπαθώντας να αρπάξουν ότι μπορούν σε μια χρονιά, η οποία είναι μάλιστα κομβική για τον ελληνικό τουρισμό!

Νέες φορολογικές παραβάσεις βλέπουν σήμερα το φως της δημοσιότητας μετά από σχετικούς ελέγχους που πραγματοποίησε η οικονομική αστυνομία το διάστημα από τις 6 έως τις 10 Αυγούστου.
Έχουμε και λέμε:
ΜΥΚΟΝΟΣ
-Σε γνωστό κέντρο διασκέδασης του νησιού διαπιστώθηκε μη έκδοση αποδείξεων συνολικής αξίας 11.225 ευρώ για αυτό και συνελήφθη ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης.
-Επίσης, σε Καφετέρια- Εστιατόριο σε παραλία του νησιού διαπιστώθηκε σε τουλάχιστον 55 περιπτώσεις μη έκδοση των προβλεπόμενων φορολογικών στοιχείων συνολικής αξίας 1.156 ευρώ. Επίσης βρέθηκαν πέντε ανασφάλιστοι εργαζόμενοι, και διαπιστώθηκε ότι η επιχείρηση λειτουργούσε χωρίς τη σχετική άδεια ίδρυσης και λειτουργίας από την αρμόδια αρχή. Αποτέλεσμα όλων αυτών των παραβάσεων, ήταν να συνελήφθη αρχικά ο προσωρινά υπεύθυνος του καταστήματος και στη συνέχεια στα όρια του αυτοφώρου και ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης.
ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
-Σε εστιατόριο-πιτσαρία-καφέ η οποία βρίσκεται στην Περίσσα, διαπιστώθηκαν: η μη έκδοση δύο αποδείξεων λιανικών συναλλαγών, μη επίδειξη Βιβλιάριου Συντήρησης και Επισκευών του φορολογικού μηχανισμού της επιχείρησης, απασχόληση τεσσάρων ανασφάλιστων υπαλλήλων .
-Σε καφετέρια-εστιατόριο στην Περίσσα δεν εκδόθηκαν τέσσερις αποδείξεις.
-Σε καφέ- εστιατόριο στον Περίβολο δεν εκδόθηκαν δύο αποδείξεις.
-Σε εστιατόριο στον Περίβολο διαπιστώθηκε ότι η επιχείρηση λειτουργούσε χωρίς να έχει εφοδιαστεί με την απαιτούμενη άδεια ίδρυσης και λειτουργίας.
-Σε καφέ-μπαρ στα Φηρά διαπιστώθηκε η μη έκδοση μιας απόδειξης.
-Σε καφέ-μπαρ στα Φηρά διαπιστώθηκε ότι απασχολούνται συνολικά δύο μισθωτοί για τους οποίους δεν επεδείχθη ο σχετικός πίνακας προσωπικού.
-Σε εστιατόριο-οβελιστήριο στα Φηρά διαπιστώθηκε ότι απασχολούνται συνολικά έξι μισθωτοί, για ένα εκ των οποίων δεν επεδείχθη ο σχετικός πίνακας προσωπικού.
-Σε εστιατόριο - καφετέρια στο Καμάρι διαπιστώθηκε ότι απασχολούνται συνολικά έξι μισθωτοί, ένας εκ των οποίων δεν ήταν καταχωρημένος στο Ειδικό Βιβλίο Καταχώρισης Νεοπροσλαμβανόμενου Προσωπικού (Ε.Β.Κ.Ν.Π), ωστόσο επεδείχθη για αυτόν ο σχετικός Πίνακας Προσωπικού.
-Σε καφετέρια - μπαρ στο Καμάρι διαπιστώθηκε η μη έκδοση τεσσάρων αποδείξεων.
ΑΤΤΙΚΗ
-Σε αναψυκτήριο-μπαρ στην παραλία Μαραθώνα διαπιστώθηκε η μη έκδοση 13 τουλάχιστον παραστατικών στοιχείων και η ανάπτυξη 32 ομπρελών με 64 ξαπλώστρες, που καταλαμβάνουν συνολικά 100 τ.μ. στην περιοχή του αιγιαλού χωρίς την προβλεπόμενη άδεια. Για τον λόγο αυτόν συνελήφθη η ιδιοκτήτρια της επιχείρησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...