Τετάρτη 20 Αυγούστου 2014

Ποιοι προορίζονται για αντιδήμαρχοι του Κώστα Πελετίδη;


Μία εβδομάδα πριν την ορκωμοσία του Δημοτικού Συμβουλίου, που θα γίνει την προσεχή Δευτέρα στις 7 το βράδυ στο Αίθριο του Παλαιού Δημοτικού Νοσοκομείου, ο νέος δήμαρχος της Πάτρας, Κώστας Πελετίδης, ολοκληρώνει σιγά-σιγά τις επαφές του, με στελέχη του ψηφοδελτίου, αλλά και πρόσωπα που θα επανδρώσουν τις αντιδημαρχίες, τις δημοτικές επιχειρήσεις, τους οργανισμούς κ.α.


Σύμφωνα με πληροφορίες ο αριθμός των αντιδημαρχιών θα είναι μειωμένος, σε σχέση με το καθεστώς που ισχύει σήμερα (εννέα), καθώς θα υπάρξει σύμπτυξη όσων έχουν «συγγενείς» αρμοδιότητες, ενώ σε θέσεις-κλειδιά θα αξιοποιηθούν και πρόσωπα εκτός ψηφοδελτίου.

Σημαντικές αρμοδιότητες στο νέο δημοτικό σχήμα, σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν, θα αναλάβουν οι: Κατερίνα Γεροπαναγιώτη, Χρήστος Κορδάς, Παύλος Στάμος, Παναγιώτης Μελάς, Διονύσης Πλέσσας κ.α.

Στην Κοινωφελή Επιχείρηση Καρναβάλι Πάτρας αναμένεται να τοποθετηθεί ο Γ. Μπογδανόπουλος, στην ΑΔΕΠ, ίσως αξιοποιηθεί πρώην δημοτικός σύμβουλος, που δεν πρόσκειται στο ΚΚΕ, ενώ στον Οργανισμό Νεολαίας και Άθλησης, πιθανότερος φέρεται ο παλαίμαχος μπασκετμπολίστας του Απόλλωνα, Τάκης Πετρόπουλος.

Ο Κώστας Πελετίδης σχεδιάζει επίσης τη δημιουργία ειδικού τομέα, που θα αφορά την εμφάνιση της πόλης και προς την κατεύθυνση αυτή, συζητά με γνωστό Πατρινό αρχιτέκτονα, που έχει και διοικητική και δημοτική εμπειρία.

Τέλος υπεύθυνος για το Παμπελοποννησιακό Στάδιο, αναμένεται ν' αναλάβει ο πρώην πρόεδρος του Συνδικάτου Οικοδόμων, Ανδρέας Αθανασόπουλος.

Σε κάθε περίπτωση το νέο δημοτικό σχήμα θα έχει ολοκληρωμένη εικόνα μέχρι την 1η Σεπτεμβρίου, που θα γίνει η επίσημη ανάληψη των καθηκόντων του Κώστα Πελετίδη και με δεδομένη την ιδιομορφία που υπάρχει, εξαιτίας της έγκρισης των αποφάσεων από τον Περισσό, ίσως υπάρξουν διαφοροποιήσεις.

πηγή : flamiskonstantinos.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...