Τετάρτη 23 Ιουλίου 2014

ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΑΣΥΣΤΟΛΑ οι κολλητοί του ταβερνιάρη που ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕ τη σκυλίτσα: «Θα μας κλάσετε τ’ @ρχ@δι@ οι φιλόζωοι» (PHOTOS)

ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΑΣΥΣΤΟΛΑ οι κολλητοί του ταβερνιάρη που ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕ τη σκυλίτσα: «Θα μας κλάσετε τ’ @ρχ@δι@ οι φιλόζωοι» (PHOTOS)

Γεμάτο το ψητοπωλείο από δίποδους συμπαραστάτες…

Η φωτογραφία είναι από την ψησταριά “Ο Κώστας” στα Νέα Στύρα Εύβοιας. Πριν λίγες μέρες, ο ιδιοκτήτης της ψησταριάς χτύπησε στο κεφάλι με ξύλινη καρέκλα την αδέσποτη σκυλίτσα Μάγκυ, με αποτέλεσμα το άτυχο ζώο να καταλήξει μετά από λίγες ώρες.
Την Κυριακή 20 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από την “Ψησταριά ο Κώστας” με συμμετοχή εκατοντάδων μελών φιλοζωικών σωματείων και φορέων, κατοίκων της Εύβοιας, αλλά και ανθρώπων που ταξίδεψαν από την Αθήνα.
Όπως φαίνεται από την φωτογραφία, την οποία ανέβασε “πελάτης” στο προσωπικό του προφίλ στο facebook, οι ντόπιοι δεν ενοχλήθηκαν ιδιαίτερα από την αποτρόπαια πράξη του ιδιοκτήτη της ψησταριάς και συνεχίζουν να προτιμούν το μαγαζί του.
Να τι έγραψε μάλιστα ο δίποδος κολλητός “πελάτης” στο προφίλ του στο facebook όπως δημοσιεύει το enallaktikos.gr
“Εσείς είστε φιλόζωοι εμείς είμαστε φιλάνθρωποι…και σήμερα έφαγα εκεί…οποιος έχει τ κότσια ασ ξανάρθει…Θ σας περιμένουμε ν μας κλασετε τ αρχιδια…πισα κ πούπουλα σ κάθε ΜΑΛΑΚΑ αδερφαρα φιλόζωο…”

dipoda

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...