Παρασκευή 4 Ιουλίου 2014

Mόνο εδώ όλη η αλήθεια : Πως από το flogit.gr οδηγηθήκαμε στο faceit.gr ; - Αυτή είναι η εντυπωσιακή γυναίκα δημοσιογράφος που ξεχωρίζει !


Ριζικές αλλαγές για ένα από τα πιο δημοφιλή διαδικτυακά portal όλων των Ελλήνων ....



Η αναφορά του Tsipas-Hlias blog επικεντρώνεται στα πεπραγμένα του flogit.gr , το οποίο εδώ και ελάχιστες ώρες έχει περάσει από ολικό λίφτινγκ . Έτσι λοιπόν , πλέον θα το συναντήσετε ως faceit.gr, συνεχίζοντας να στελεχώνεται από την ίδια συντακτική ομάδα που είχε ξεκινήσει το πρώτο εκδοτικό εγχείρημα . Επί της ουσίας δεν έχει αλλάξει τίποτα , μόνο η επωνυμία του συγκεκριμένου site , όπου για αδιευκρίνιστους λόγους σταμάτησε αρκετά απότομα η λειτουργία του . Να πούμε την όλη αλήθεια , όλο και κάπου πάει το μυαλό μας , μιας και η εντυπωσιακή του ανοδική πορεία - όπως και οι ... πικάντικες αναρτήσεις του που δημοσιευόντουσαν κατά καιρούς- είχαν αρχίσει να ενοχλούν πολλούς ... "συστηματικούς" κοπανατζήδες !Μικρό το κακό όμως , αφού είμαστε σίγουροι πως και το νεοεισερχόμενο faceit.gr θα καταφέρει να χτυπήσει αντίστοιχα μεγάλα νούμερα επισκεψιμότητας αναγνωστών σε καθημερινή βάση , όπως είχε καταφέρει να πραγματοποιήσει το πρώην flogit.gr , το οποίο είχε σκαρφαλώσει στα 30 κορυφαία portal-blogs της χώρας , με βάση πάντοτε το δείκτη μέτρησης που εμφάνιζε το Google Alexia . 

Να είστε σίγουροι πως το κομμάτι που αφορά το καλλιτεχνικό ρεπορτάζ αναμένεται να περιλαμβάνει δεκάδες αποκλειστικά θέματα , αφού η παρουσία της Σπυριδούλας Κάμπου αποτελεί θα λέγαμε το σίγουρο χαρτί της όλης υπόθεσης . Παράλληλα εργάζεται στο περιοδικό "ΧΑΙ" , είναι υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων των νυχτερινών κέντρων , Ρομεο - Frangelico , όπως και η πιο στενή συνεργάτης Λευτέρη Πανταζή .  Με λίγα λόγια το δεξί του χέρι . Πάντως , εκτός από μια εξαιρετική συνάδελφο , επίσης ξεχωρίζει και για την εντυπωσιακή εξωτερική της εμφάνιση , μιας και είναι ευρύτερα γνωστό πως μιλάμε για μια πραγματική γυναικάρα . 

Τα λόγια είναι περιττά ... Απολαύστε την !















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...