Τετάρτη 2 Ιουλίου 2014

Τι είπε η μάνα του Αλέξη Φράγκου στην κατάθεσή της στο Δικαστήριο !


Συνεχίστηκε και χθες στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Αιγίου η δίκη του Αλέξη Φράγκου. 

Στη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας κατέθεσε η μητέρα του κατηγορούμενου, η οποία δήλωσε στους δικαστές το δρομολόγιο που ακολούθησαν με τον γιο της την ημέρα του φονικού στην Ανθείας.

Η μάρτυρας, όπως αναφέρει η Πελοπόννησος, δήλωσε ότι είχαν επιστρέψει με το γιο της από το νεκροταφείο. Στη διαδρομή συναντήθηκαν τυχαία με το αυτοκίνητο του Τσίρκα και τότε κατέβηκε ο γιος της και άρχισε να πυροβολεί. Η γυναίκα υποστήριξε ότι ο κατηγορούμενος έβλεπε μόνο τον Πάνο Τσίρκα και αναγνώρισε τον Βαρβαρέσο μόλις βγήκε από το αυτοκίνητο.

Ανέφερε επίσης ότι ο γιος της δεν ήξερε ότι στο πίσω κάθισμα βρισκόταν ο Ν. Ντάντης. Μίλησε επίσης για την αντιπαλότητα των γιων της με τον Τσίρκα και την απέδωσε στο γεγονός ότι ο θανών δεν είχε τη δυνατότητα ελέγχου των νυχτερινών καταστημάτων όπου εργάζονταν οι δυο γιοι της ως πορτιέρηδες. Υποστήριξε επίσης ότι είχε πληροφορηθεί από καταστηματάρχες ότι ο Π. Τσίρκας τους είχε επισκεφθεί και τους είχε ζητήσει συγκεκριμένα ποσά ως δανεικά.

πηγή : flamiskonstantinos.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...