Παρασκευή 13 Ιουνίου 2014

Ντου από Παντού : Οι .."Ιπτάμενοι" Ολλανδοί ..."ξεβράκωσαν" για πλάκα τους πρωταθλητές κόσμου ,πολυδιαφημιζόμενους Ισπανούς !

Ολλανδία από τα παλιά, ερείπιο η Ισπανία...

«Ντου από Παντού» για την τρομερή εμφάνιση της Ολλανδίας και την αγωνιστική... χρεοκοπία της Ισπανίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας.


Καλά, νίκη τέτοιας έκτασης δεν την περίμενε ούτε ο πιο φανατικός Ολλανδός. Έτσι, όμως, όπως πήγε το ματσάκι, θα μπορούσαν οι Ρόμπεν και οι Φαν Πέρσι να βάλουν ίσα με οκτώ, εννιά.


Φάντασμα
Η Ισπανία δεν κατέβηκε στο γήπεδο στο β’ ημίχρονο. Στην θέση της είδαμε ένα
ερείπιο. Ένα φάντασμα. Κι όμως, ήταν η παγκόσμια πρωταθλήτρια τέσσερα χρόνια πριν.

Την διέλυσε
Η Ολλανδία, λοιπόν, δεν μάσησε ούτε από το παραμύθι γκολ των Ισπανών, με τον «τυφλό» διαιτητή που είδε ανατροπή, ούτε από τίποτα. Έκανε το παιχνίδι της και την διέλυσε την αντίπαλό της.

Ούτε τα πόδια τους
Στο β' ημίχρονο, δηλαδή, κάποια στιγμή τσιμπιόσουνα μήπως έβλεπες μια Ολλανδία από τα παλιά, μια Ολλανδία έτοιμη για κούπα, κι από την άλλη είχες μια Ισπανία που την λυπόσουνα. Ούτε τα πόδια τους δεν μπορούσαν να πάρουν.

Ξεφτίλα
Η διαιτησία, βέβαια, συνέχισε να τα κάνει ρόιδο στο μουντιάλ. Να αυτοξεφτιλίζεται και να ξεφτιλίζει την διοργάνωση.

Ούτε μπαλαρίνα να ήταν
Οι αηδίες, δηλαδή, που ξεκίνησαν τα κοράκια την Πέμπτη με το μαϊμού πέναλτι της Βραζιλίας είχαν και συνέχεια. Πήγαν να αρπάξουν τη νίκη από το πολύ καλό Μεξικό με δυο γκολ που ακυρώθηκαν με το έτσι θέλω, ενώ ο Ντιέγκο Κόστα ούτε μπαλαρίνα να ήταν δεν θα έπεφτε τόσο καλλιτεχνικά. Όπως, βέβαια, και στο τρίτο γκολ των Ολλανδών ο Φαν Πέρσι έκανε επιθετικό φάουλ στον Κασίγιας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...