Παρασκευή 6 Ιουνίου 2014

Μπαίνει εργολάβος στα Προσφυγικά –Λίφτινγκ στο «Α. Κάνιστρας»!!!

Μπαίνει εργολάβος στα Προσφυγικά –Λίφτινγκ στο «Α. Κάνιστρας»

Αρκετές ομάδες ρωτούν στην ΕΠΣ Αχαΐας πότε θα ξεκινήσουν οι εργασίες για την ανακατασκευή κερκίδων στο γήπεδο Προσφυγικών, για να το δηλώσουν ως έδρα. Ο πρόεδρος της ΕΠΣΑ, Δημήτρης Μπαλαφούτης δήλωσε στην εκπομπή στα γήπεδα της Αχαΐας (12-1) στον Flash 98,7: 


Για το γήπεδο Προσφυγικών: «Αύριο μπαίνει ο εργολάβος στα Προσφυγικά. Σε ένα μήνα θα έχουμε μία πανέμορφη κερκίδα. Ο φάκελος του γηπέδου Προσφυγικών βρίσκεται στο Υπουργείο Ανάπτυξης. Μέχρι τέλος του μήνα έχει δρομολογηθεί και η τοποθέτηση χλοοτάπητα. Θα μπουν αρκετές ομάδες και θα αποκτήσει ζωή μια ποδοσφαιρική γειτονιά. Υπάρχουν σύγχρονα αποδυτήρια, αναμένεται να αποτελέσει έδρα των Μικτών ομάδων της ΕΠΣ Αχαΐας. Οι Μίκτες πρέπει να παίζουν εκεί».

Για το Ενωσιακό γήπεδο «Ανδρέας Κάνιστρας»: «Προσπαθώ από το περσινό καλοκαίρι να πάρω χαρτιά να βγάλω άδειες για το «Α. Κάνιστρας», ώστε να κάνουμε διαμόρφωση χώρου και να αλλάξει μορφή. Ήδη έχουν αντικατασταθεί καθίσματα που έλειπαν από την εξέδρα. Ότι χρήματα εισπράξαμε ως Ένωση θα τα δώσουμε για να κάνουμε «λίφτινγκ» στον αγωνιστικό χώρο. Μελλοντικός μας στόχος είναι να αντικαταστήσουμε τον χλοοτάπητα. Θα αλλάξει μορφή απ΄ όλες τις απόψεις ο περιβάλλον χώρος και θα είναι πιο προσβάσιμος».
Για το γήπεδο Αχιλλέα: «Μέσα σε αυτό τον μήνα περιμένουμε να υπογραφεί η σύμβαση με τον εργολάβο, να υπογραφούν συμβόλαια και να ξεκινήσει το έργο. Είμαστε αισιόδοξοι…».

Και συμπλήρωσε: «Αλλάξαμε τους πάγκους στο γήπεδο «Κώστας Ζάρρας». Είναι ένα γήπεδο που εξυπηρετεί και την ΕΠΣ Αχαΐας, καθώς φιλοξενεί αρκετές ομάδες. Θα κάνουμε ότι μπορούμε και με την περίφραξη».

πηγή : patragoal.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...