Σάββατο 14 Ιουνίου 2014

Εφτιαξαν σελίδα για τον Αρτέμη Σώρρα στην Πάτρα και υπόσχονται... 35 δις! Σε βάζουν μέλος... χωρίς να το ξέρεις! Μέχρι και εμένα έβαλαν


Υπάρχουν πάνω από 5.500 διαδικτυακοί φίλοι του Αρτέμη Σώρρα στην Πάτρα; Τουλάχιστον αυτό λένε τα επίσημα στοιχεία της ιστοσελίδας που έχει δημιουργηθεί στο facebook με «πρωτεργάτη» τον Βαγγέλη Γκότση. Κάποιοι όμως φαίνεται πως έγιναν «φίλοι» κατά λάθος ή... χωρίς να το ξέρουν (όπως ισχυρίζονται). Οποιος πάντως θέλει να διαπιστώσει αν είναι «φίλος» με τον Πατρινό Αρτέμη Σώρρα που δηλώνει πως θα σώσει τη χώρα, δεν έχει παρά να επισκεφθεί την αντίστοιχη σελίδα στο facebook και να το διαπιστώσει!


Οι διαχειριστές γράφουν: «Δημιουργήθηκε μία νέα ομάδα στην πόλη των Πατρών θέλοντας να τιμήσουμε τον κύριο Αρτέμη Σώρρα με όσα έχει προσφέρει και τα προσφέρει στην Ελλάδα. Βάζουμε το όνομά του σε αυτή τη σελίδα. Είναι Πατρινοί φίλοι και γνωστοί που θέλουν το καλύτερο για την -πόλη των Πατρών και σε επέκταση της Ελλάδος. Είμαστε ειρηνικά και νόμιμα υποστηρικτές της πρότασης του συμπολίτη μας Πατρινού Αρτέμη Σώρρα με στόχο να έρθουν στην Πάτρα 35 δισεκατομμύρια ευρώ για την χρηματοδότηση των πολιτών που μαστίζονται σήμερα από την ανεργία, τις τράπεζες και παντός είδους υποδούλωση της ελευθερίας τους. Η γνώση είναι η δύναμή μας. Δεν θα επιτραπούν στη σελίδα αναρτήσεις άλλου είδους πέρα από το στόχο της. Επίσης απαγορεύονται επιθέσεις επί προσωπικού στον συμπολίτη μας, όμως όλοι έχουν δικαίωμα να σχολιάσουν οτιδήποτε αναρτήσουμε εδώ. Έτσι ώστε οι όποιες αποφάσεις να βγαίνουν από συλλογικότητα και πλειοψηφία. Όσοι Πατρινοί θέλετε μπορείτε να ζητήσετε να γίνετε μέλη και να είστε ενημερωμένοι για τις κινήσεις που θα κάνουμε όπως και να συμμετέχετε σε ψηφοφορίες για την κάθε συλλογική πρόταση που θα προκύψει»!

Αντιδράσεις

Πάντως σε σχέση με την αποδοχή φιλίας στην συγκεκριμένη σελίδα η οποία υπόσχεται μόνο στην Πάτρα... 35 δισεκατομμύρια ευρώ, υπήρξαν αντιδράσεις. Και αυτό γιατί αρκετοί χρήστες του διαδικτύου, είδαν το όνομά τους να «φιγουράρει» στη σελίδα χωρίς να το γνωρίζουν. Μάλιστα απορούν το πώς συνέβη κάτι τέτοιο και ζητούν την διαγραφή τους. Οσο για τον Αρτέμη Σώρρα; Συνεχίζει τις ομιλίες και συζητήσεις (μαζί με άλλους που πιστεύουν πως η χώρα θα πλουτίσει από τα 600 δις ή το 1 τρις ή τα 3 τρις) όμως εξακολουθεί να δέχεται και τα πυρά όσων τον κατηγορούν πως... προσπαθεί να παραπλανήσει τον κόσμο!

πηγή : flamiskonstantinos.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...