Δευτέρα 30 Ιουνίου 2014

Κατέθεσαν σήμερα στο Αίγιο η φίλη του Αλέξη Φράγκου και η μνηστή του 30χρονου μπάρμαν που καταζητείται - ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΓΙΝΕ !


Με τις καταθέσεις πέντε μαρτύρων υπεράσπισης καθώς και του ιδιοκτήτη του οικοπέδου όπου είχε βρεθεί καμένο το πολυμορφικό αυτοκίνητο που χρησιμοποιήθηκε στη δολοφονία της οδού Ανθείας, συνεχίστηκε σήμερα στο Δικαστικό Μέγαρο του Αιγίου η δίκη του Αλέξη Φράγκου.


Η δίκη συνεχίζεται αύριο το πρωί ενώ στη σημερινή δίκη δεν προσήλθε ο Ιατροδικαστής κ. Γκότσης καθώς με έγγραφο που απέστειλε στην Έδρα γνωστοποίησε πως βρισκόταν έως και σήμερα σε κανονική άδεια. 
Έτσι, ο Ιατροδικαστής θα προσερχόταν αύριο. Λόγω όμως αδυναμίας του Συνηγόρου Πολιτικής Αγωγής Αλέξη Κούγια να παραστεί αύριο στη δίκη (λόγω άλλης υπόθεσης, θα παραστεί μόνον η βοηθός του) τελικά ο κ. Γκότσης αναμένεται να προσέλθει για να καταθέσει την ερχόμενη Δευτέρα.

Πάντως η σημερινή ακροαματική διαδικασία ξεκίνησε με την κατάθεση, αρχικά της κοπέλας του κατηγορουμένου, εν συνεχεία της κοπέλας του περιβόητου «μπάρμαν» ο οποίος ήταν μαζί με τον κατηγορούμενο στην Ανθείας και διαφεύγει της σύλληψης, έπειτα της αλλοδαπής κοπέλας του δολοφονηθέντα στην οδό Σαχτούρη αδελφού του κατηγορουμένου, Κώστα Φράγκου και τέλος, της θείας του Αλέξη Φράγκου, στην οποία ανήκε το πολυμορφικό όχημα που χρησιμοποιήθηκε στην Ανθείας. 

Τέλος, κατέθεσαν δύο ακόμα μάρτυρες, εκ των οποίων ο ένας - όπως αναφέρεται στην αρχή - ήταν ο ιδιοκτήτης του οικοπέδου στη δυτική Αχαΐα όπου βρέθηκε καμένο το ΙΧ.


πηγή : flamiskonstantinos.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...